Jura i upute za odrastanje

Jura i upute za odrastanje - Simić, Roman | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simić, Roman
DIMENZIJA
10,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Jura i upute za odrastanje.pdf
ISBN
6750857544475

OPIS

Jura i upute za odrastanje U ovom je nastavku nagrađivanog serijala o Juri – JURA I UPUTE ZA ODRASTANJE – Romana Simića i Manuela Šumberca, Jura otišao na more baki i djedu gdje upoznaje svoje rodice – crvenokose blizanke Mariju i Anu. One ga strahovito zbunjuju svojim ponašanjem i nevjerojatnim znanjem pa im je Jura odlučio postaviti pitanje na koje neće znati odgovor: Kako se postaje velik i odrastao? No one i to znaju! Ali kad su se njih troje našli u opasnosti, Jura je odlučio preuzeti stvar u svoje ruke, biti hrabar i odrastao. Koja je to pustolovina bila! O ilustratorici: Manuel Šumberac rođen je 1988. godine u Puli. Magistrirao je animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Bavi se animacijom i ilustracijom animiranih filmova, glazbenih spotova, knjiga za djecu i korica knjiga. Za svoj je rad dobio brojne nagrade.

SLIKOVNICE. ISBN 978-953-313-791-9 ... Roman Simić SADRŽAJ KNJIGE Kako se postaje velik? I kako se sam samcat radi sve ono što rade oni što više nisu baš mladi? Svi stariji od devet, možda čak i od deset, starci koji u rujnu, na primjer, pune groznih dvadeset!? Oni što im pod nosom rastu ogavne crne dlake, oni za koje baka kaže da u kafiću prodaju zjake? Tvrdi uvez 30 str.

Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Nemate više artikala u košarici Ukupno (s PDV-om) 0,00 HRK Uključeni porezi 0,00 HRK Kako se postaje velik? I kako se sam samcat radi sve ono što rade oni što više nisu baš mladi? Svi stariji od devet, možda čak i od deset, starci koji u rujnu, na primjer, pune groznih dvadeset!? Oni što im pod nosom rastu ogavne crne dlake, oni za koje baka kaže da u kafiću prodaju zjake? Kako se postaje ozbiljan, što se d… Ovdje ćete pronaći upute za uporabu, odgovore na česta pitanja i ostale informacije koje se odnose na vaš JURA proizvod. Izaberite liniju.

POVEZANE KNJIGE