Kao stranci

Kao stranci - Kleypas, Lisa | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
8,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Kao stranci.pdf
ISBN
6290633027007

OPIS

Kao stranci Kao stranci četvrti je roman iz serije o obitelji Revenel. Žena ispred svog vremena Doktorica Garrett Gibson, jedina liječnica u Engleskoj, odvažna je i neovisna poput muškarca — zašto onda ne bi i uživala kao muškarac? Ipak, do sada nije bila u iskušenju upustiti se u aferu. Ethan Ransom, bivši detektiv Scotland Yarda, galantan je koliko i tajnovit. Slovi za plaćenog ubojicu, a kome je zapravo odan nitko ne zna. Jedne uzbudljive noći prepuste se snažnoj međusobnoj privlačnosti prije nego što ponovno postanu stranci. Čovjek koji ne slijedi pravila Ethana ugledno društvo pretjerano ne zanima, no hrabra i lijepa Garrett ga je očarala. Unatoč dogovoru da se nakon nevjerojatne noći koju su proveli zajedno više neće nalaziti, ona biva uvučena u njegov najopasniji zadatak do sada. Kada stvari ne krenu po planu, Garrett je primorana pokazati i zadnji atom hrabrosti da spasi Ethana. Dok se suočavaju s prijetnjom izdaje i vladine zavjere, Ethan je spreman preuzeti bilo kakav rizik u ime ljubavi najneobičnije žene koju je ikada upoznao.

Bila je posve bespomoćna, prepuštena mu na milost i nemilost. Možda zbog toga, a možda i zbog neobičnog osjeća koji ju je obuzeo zbog toga ... Kao stranci i ostali Raveneli.

izišao kao republikanac, kandidiravši se za predsjednika uz populistička obećanja koja su bila ... - Apsolutno sam protiv da stranci vode grupe po našim lokalitetima. Isto kao što se ja ne bih usudio voditi po drugom gradu jer o tome ne znam onako kao oni koji tamo žive.

POVEZANE KNJIGE