Kao stranci

Kao stranci - Kleypas, Lisa | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
12,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Kao stranci.pdf
ISBN
8280814929124

OPIS

Kao stranci Kao stranci četvrti je roman iz serije o obitelji Revenel. Žena ispred svog vremena Doktorica Garrett Gibson, jedina liječnica u Engleskoj, odvažna je i neovisna poput muškarca — zašto onda ne bi i uživala kao muškarac? Ipak, do sada nije bila u iskušenju upustiti se u aferu. Ethan Ransom, bivši detektiv Scotland Yarda, galantan je koliko i tajnovit. Slovi za plaćenog ubojicu, a kome je zapravo odan nitko ne zna. Jedne uzbudljive noći prepuste se snažnoj međusobnoj privlačnosti prije nego što ponovno postanu stranci. Čovjek koji ne slijedi pravila Ethana ugledno društvo pretjerano ne zanima, no hrabra i lijepa Garrett ga je očarala. Unatoč dogovoru da se nakon nevjerojatne noći koju su proveli zajedno više neće nalaziti, ona biva uvučena u njegov najopasniji zadatak do sada. Kada stvari ne krenu po planu, Garrett je primorana pokazati i zadnji atom hrabrosti da spasi Ethana. Dok se suočavaju s prijetnjom izdaje i vladine zavjere, Ethan je spreman preuzeti bilo kakav rizik u ime ljubavi najneobičnije žene koju je ikada upoznao.

Bila je posve bespomoćna, prepuštena mu na milost i nemilost. Možda zbog toga, a možda i zbog neobičnog osjeća koji ju je obuzeo zbog toga ... Kao stranci i ostali Raveneli.

u 10:50 0 komentara 7348 prikaza Mnoge je nasmijavao kao šašavi Balki u seriji 'Potpuni stranci', no glumeći ga bio je sve samo ne sretan Autor: Danijela-Ana Morić Zadnja izmjena 04.03.2021 06:35 Američki glumac Bronson Pinchot godinama je nasmijavao gledatelje pred malim ekranima u obožavanom sitcomu "Potpuni stranci" koji je bio hit tijekom 80-ih godina.. Vezani članci Izgleda skoro isto kao i u danima najveće slave, a 26 godina je u braku s tinejdžerskom ljubavi On je imao 44, a ona 19 kad su se upoznali, nije trebalo dugo da postanu ljubavnici, a s tim se mnogi nisu slagali Kao stranci - Lisa Kleypas U izdanju: Mozaik knjiga S engleskoga prevela: Silvija Čolić Garrett mlada i odvažna žena, jedina doktorica u... Dobro Došli ***** Radio MIG uživo***** Vaše Pozdrave Muzičke želje i Reklame možete Naručiti Telefonom +381 63 206 643 E-mail [email protected] Raspoloženje Želi vam ekipa MIG Radija i Sajt Stranci.net Kao stranci.

POVEZANE KNJIGE