Pjesme mudre sove i svrake naopake

Pjesme mudre sove i svrake naopake - Bilopavlović, Tito | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bilopavlović, Tito
DIMENZIJA
10,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Pjesme mudre sove i svrake naopake.pdf
ISBN
6773919776844

OPIS

Pjesme mudre sove i svrake naopakeZbirka je koncipirana kao pjesnički dijalog, pjesnička nadmetanja mudre sove i svrake naopake tijekom četiriju godišnjih doba. Ptice stihovima komentiraju i bilježe sve prirodne mijene i važnije datume u godini. Suprostavljajući u stihovima dva različita ptičja karaktera, pjesnik će raspjevanim slobodnim stihom, razigranim ritmom i neusiljenom, najčešće humornom rimom djecu nenametljivo uvesti u njima primjeren svijet pjesništva, a modernom strukturom pjesme, jezičnim bogatstvom i živahnim izričajem, bez pedagoškog diktata, uvest će mlade čitatelje u društvo zrelije i zahtjevnije čitateljske publike.

moj isus moj isus ... Pogledajte ove simpatične sove - i odaberite onu koja vam se najviše sviđa. Što označava vaš izbor, pročitajte ispod.

dre sove i svrake naopake tijekom četiriju godišnjih doba. Ptice stihovima komentiraju i bilježe sve prirodne mijene i važnije datume u godini.

POVEZANE KNJIGE