Sedam

Sedam - Herenda, Frane | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herenda, Frane
DIMENZIJA
6,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Sedam.pdf
ISBN
5816898118254

OPIS

Sedam Nastavak hit-romana Soba 909. Nakon fatalne avanture s tajanstvenom djevojkom, mladi menadžer zaposlen u marketinškom odjelu velike tvrtke odlučio se na radikalan zaokret u svom životu. Sedam godina kasnije njegov život ipak se ne odvija kako je on zamišljao. Otac je dviju djevojčica koji proživljava bolan razvod, a snovi o položaju autsajdera koji uspijeva živjeti mimo korporativnog svijeta – nisu se ostvarili. Roman Sedam drugo je poglavlje priče o pojedincu koji pokušava naći svoje mjesto u suvremenom svijetu, priče o paradoksima i ucjenama koje taj svijet postavlja pred nas, ali i kompromisima na koje svatko od nas, prije ili kasnije, mora pristati.

Britney se opet rasplesala i tvrdi da izgleda drugačije zbog promjene prehrane. Pet znakova da jedete previše kruha. Sedam IT d.o.o.

Od vas se uvijek očekivalo da budete najodgovornija. Od vas kao najstarijeg djeteta uvijek se očekivalo da "znate bolje nego vaša braća i sestre".

POVEZANE KNJIGE