Sedam

Sedam - Herenda, Frane | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herenda, Frane
DIMENZIJA
8,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Sedam.pdf
ISBN
1760987799025

OPIS

Sedam Nastavak hit-romana Soba 909. Nakon fatalne avanture s tajanstvenom djevojkom, mladi menadžer zaposlen u marketinškom odjelu velike tvrtke odlučio se na radikalan zaokret u svom životu. Sedam godina kasnije njegov život ipak se ne odvija kako je on zamišljao. Otac je dviju djevojčica koji proživljava bolan razvod, a snovi o položaju autsajdera koji uspijeva živjeti mimo korporativnog svijeta – nisu se ostvarili. Roman Sedam drugo je poglavlje priče o pojedincu koji pokušava naći svoje mjesto u suvremenom svijetu, priče o paradoksima i ucjenama koje taj svijet postavlja pred nas, ali i kompromisima na koje svatko od nas, prije ili kasnije, mora pristati.

Na svakom od tih punktova će prenoćiti pa sutradan nastaviti. Do Tivta je 295 kilometara, što je ukupna duljina sedam maratona (po 42.1 km). - Planiranih tristotinjak kilometara podijelili smo u segmente i "prodavali".

Zrakoplov, Beechcraft King Air 350i, bio je na putu ... Kristijan Sindik, prvi čovjek Splitskog maratona, danas je istrčao i drugi od predviđenih sedam maratona u sedam dana, u sklopu humanitarne akcije za pomoć splitskoj dječjoj onkologiji.. Cilj drugog maratona bio je u Drašnicama, a od Ruskamena se trčalo kroz Biliće, Mimice, Marušiće, Pisak, Brela, Bašku Vodu, Promajnu, Bratuš, Makarsku, Tučepe i Podgoru. Novela "Sedam zvonara Majke Marije" je kraće književno djelo u kojem se radnja razvija oko jednog lika.

POVEZANE KNJIGE