Sedam

Sedam - Herenda, Frane | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herenda, Frane
DIMENZIJA
11,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Sedam.pdf
ISBN
3514821876685

OPIS

Sedam Nastavak hit-romana Soba 909. Nakon fatalne avanture s tajanstvenom djevojkom, mladi menadžer zaposlen u marketinškom odjelu velike tvrtke odlučio se na radikalan zaokret u svom životu. Sedam godina kasnije njegov život ipak se ne odvija kako je on zamišljao. Otac je dviju djevojčica koji proživljava bolan razvod, a snovi o položaju autsajdera koji uspijeva živjeti mimo korporativnog svijeta – nisu se ostvarili. Roman Sedam drugo je poglavlje priče o pojedincu koji pokušava naći svoje mjesto u suvremenom svijetu, priče o paradoksima i ucjenama koje taj svijet postavlja pred nas, ali i kompromisima na koje svatko od nas, prije ili kasnije, mora pristati.

1. RIJEKA - U galeriji Kortil otvorena je izložba »Sedam lica grada« - interdisciplinarni umjetničko-edukativni projekt, u sklopu programa Doba moći Rijeke 2020 - Europske prijestolnice kulture, koji spajanjem inovativnih, novomedijskih izložbenih i izvedbenih praksi posjetiteljima programa prezentira i komunicira sadržaje moderne riječke povijesti, postavivši u fokus istraživanja ... Dnevno.hr - Multimedijski novinarski portal. Mi smo oni koji se usude objaviti.

Možete započeti od bilo kojeg dana u tjednu. - Bože, u pomoć mi priteci.

POVEZANE KNJIGE