Vrtovi duginih boja

Vrtovi duginih boja - Sarkotić, Slavica | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sarkotić, Slavica
DIMENZIJA
6,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrtovi duginih boja.pdf
ISBN
1770641150502

OPIS

Vrtovi duginih bojaDječak, glavni lik romana, odrasta polako spoznajući da je njegova starija sestra osoba s posebnim potrebama. Obraćajući se čitatelju izravno, u prvom licu, prisjeća se najranijih dana djetinjstva i uvodi nas u svijet male sredine gdje su različitosti još uočljivije. Preko njegove priče upoznajemo obitelj koja usprkos problemima ostaje čvrsta i kompaktna.

Uostalom, pogledajte fotografiju ispod i uverite se sami. školski udžbenici, udžbenici, knjige, udžbenik, radna bilježnica, razred, škola, matematika, fizika, kemija, povijest, hrvatski, geografija, zemljopis ... Svakih 2160 godina u Agarthi na sastanak stižu Sedam gospodara duginih boja, gdje se na osnovu jednog drevnog saveza treba da se obavi ritual obnove. U prethodnim slučajevima je to uvijek bilo formalno, ali sada bi moglo da bude drugačije, što bi moglo da odredi dalju sudbinu čovječanstva… Torta duginih boja Srednje zahtjevno /slika/1909183/ jovanamm.

Tema proslave je bila Pepeljuga, što se da naslutiti :) Podijeli ... u sedam duginih boja, crvenu, narančastu, žutu, zelenu, plavu, indigo i ljubičastu. Cilj je da Kur'an približimo i djeci, to jest primjerak Kur'ana u duginim bojama, treba da ovu svetu knjigu učini mnogo privlačnijom među djecom, mladima is svim ostalim. Gladiola ima stabljiku koja može narasti i do 1,5 metar, sa sabljastim listovima dugim 50 do 60 cm.

POVEZANE KNJIGE