Vuci

Vuci - Nehajev, Milutin Cihlar | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nehajev, Milutin Cihlar
DIMENZIJA
12,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Vuci.pdf
ISBN
6209556789719

OPIS

VuciMilutin Cihlar Nehajev u težnji da što potpunije doživi lik glavnog junaka Krste Frankopana i još nekolicine njih, kao i atmosferu vremena u kojem su živjeli i djelovali, prije pisanja romana obavio je posao najpedantnijeg povjesničara. Kako bi mogao što uvjerljivije razvijati komponente romana i oslikavati najčešće dramatske pojedinosti iz Krstina života koristio je različite izvore i mnoge dokumente te na kraju ostvario sintezu povijesne istine i životnosti fabule.

Članovi PD Prisoje, PD Orlova stina i VS HPD Mosor iz Splita zajedničkim snagama u zimskom usponu na Veliki Vran 2074 mnv. Pogledajte ove lijepe fotografije i video koji su snimili.

Frankopani su željeli da im Venecija pomogne u vraćanju njihovog Senja. U Veneciju je ubrzo stigla i njegova žena koja je na kraju s njim završila u tamnici te nije htjela izaći tako dugo dok oslobode Krsta Frakopana. Ne kukaj, na vuci se po doktorima.

POVEZANE KNJIGE