Wow, this is Croatia, Wow ovo je Hrvatska

Wow, this is Croatia, Wow ovo je Hrvatska - Kandić, R. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kandić, R.
DIMENZIJA
7,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Wow, this is Croatia, Wow ovo je Hrvatska.pdf
ISBN
6852478564570

OPIS

Wow, this is Croatia, Wow ovo je Hrvatska Voliš li čitati priče o starim mitovima i legendama? Voliš li istraživati, maštati, crtati i učiti? Onda je ovo prava knjiga za tebe! Svaka priča uvodi te u neki novi svijet pun boja, uzbuđenja, avantura i veselja! Upoznaj Hrvatsku na potpuno nov način, a pritom se ludo zabavi. Do you like the stories about old myths and legends? Do you like to explore, daydream, draw and learn? Well, in that case, this is right book for you! Every story takes you to a new world full of colour, excitement, adventures and joy! Get to know Croatia in whole new way while having a great time.

Tvrđava Klis (MJ) Na prijevoju između Kozjaka i Mosora, na strateški važnom položaju, podignuta je tvrđava Klis na ... Ashley Colburn TV je producentica i urednica te dvostruka dobitnica nagrade Emmy.Snimajući dokumentarce proputovala je više od 60 zemalja. Njezin prvi Emmy je bio za film WOW Croatia koji su pogledali milijuni u cijelom svijetu.

Arhiva članaka. 2011. Kada skinu naočale, čuju se povici: „Wow!" i „Ovo je bilo fenomenalno!" ...

POVEZANE KNJIGE