Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD

Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD - Šarić-Peša, Gordana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šarić-Peša, Gordana
DIMENZIJA
8,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD.pdf
ISBN
7654942954026

OPIS

Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD Zadarska županija, priručnik za nastavu prirode i društva namijenjen je učenicima i učiteljima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Kao što je vidljivo iz samog naziva, priručnik se prije svega bavi tematikom Zadarske županije, nastavnim sadržajima koji se počinju učiti u trećem razredu osnovne škole. Sadržaji obuhvaćeni ovim priručnikom namijenjeni su učenicima ostalih razreda osnovne škole u svrhu ponavljanja i proširivanja znanja o zavičajnim krajevima naše domovine. Mnogobrojne fotografije trebale bi priručnik učiniti djeci privlačnijim, a učiteljima pomoći u organzaciji terenske nastave i izleta. Tekstualni dijelovi svedeni su na bitnosti primjerene dobi učenika i relativno malom broju sati prirode i društva namijenjenih zavičajnim sadržajima. Zemljovidi su izravno vezani uz pojedine geografske sadržaje, stoga su jednostavni i lako razumljivi, a istodobno zadovoljavaju kartografske zakonitosti. Priručnik je svojevrstan vodič kroz našu županiju i kao takav može poslužiti kao pomoć svakom tko želi upoznati ovaj kraj.

Zadarska županija jedinica je regionalne samouprave. Sjedište županije je grad Zadar, a sastoji se od... Zadarska županija, Zādār.

Ugovoreni projekti u vrijednosti 113,4% dodijeljenih sredstava 5. veljače 2021.; Na stranici ESF.platforma otvorene prijave na dvije nove radionice u veljači 5.

POVEZANE KNJIGE