Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD

Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD - Šarić-Peša, Gordana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šarić-Peša, Gordana
DIMENZIJA
10,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD.pdf
ISBN
2415106531902

OPIS

Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD Zadarska županija, priručnik za nastavu prirode i društva namijenjen je učenicima i učiteljima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Kao što je vidljivo iz samog naziva, priručnik se prije svega bavi tematikom Zadarske županije, nastavnim sadržajima koji se počinju učiti u trećem razredu osnovne škole. Sadržaji obuhvaćeni ovim priručnikom namijenjeni su učenicima ostalih razreda osnovne škole u svrhu ponavljanja i proširivanja znanja o zavičajnim krajevima naše domovine. Mnogobrojne fotografije trebale bi priručnik učiniti djeci privlačnijim, a učiteljima pomoći u organzaciji terenske nastave i izleta. Tekstualni dijelovi svedeni su na bitnosti primjerene dobi učenika i relativno malom broju sati prirode i društva namijenjenih zavičajnim sadržajima. Zemljovidi su izravno vezani uz pojedine geografske sadržaje, stoga su jednostavni i lako razumljivi, a istodobno zadovoljavaju kartografske zakonitosti. Priručnik je svojevrstan vodič kroz našu županiju i kao takav može poslužiti kao pomoć svakom tko želi upoznati ovaj kraj.

Razvojni programi Zadarske županije 12. Zadarska županija ima 94 nova slučaja zaraze, dvije osobe preminule 24.11.2020. 24.11.2020.

Financiranje medija Odgovor Zadarska županija, Zadar prema Melisa Skender dana 3. #Zadarska županija. Kovač u Zadarskoj županiji skupio 2.030 potpisa HDZ-ovaca za predsjednika stranke.

POVEZANE KNJIGE