Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD

Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD - Šarić-Peša, Gordana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šarić-Peša, Gordana
DIMENZIJA
9,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD.pdf
ISBN
2444525747710

OPIS

Zadarska županija – zavičajni priručnik za PiD Zadarska županija, priručnik za nastavu prirode i društva namijenjen je učenicima i učiteljima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Kao što je vidljivo iz samog naziva, priručnik se prije svega bavi tematikom Zadarske županije, nastavnim sadržajima koji se počinju učiti u trećem razredu osnovne škole. Sadržaji obuhvaćeni ovim priručnikom namijenjeni su učenicima ostalih razreda osnovne škole u svrhu ponavljanja i proširivanja znanja o zavičajnim krajevima naše domovine. Mnogobrojne fotografije trebale bi priručnik učiniti djeci privlačnijim, a učiteljima pomoći u organzaciji terenske nastave i izleta. Tekstualni dijelovi svedeni su na bitnosti primjerene dobi učenika i relativno malom broju sati prirode i društva namijenjenih zavičajnim sadržajima. Zemljovidi su izravno vezani uz pojedine geografske sadržaje, stoga su jednostavni i lako razumljivi, a istodobno zadovoljavaju kartografske zakonitosti. Priručnik je svojevrstan vodič kroz našu županiju i kao takav može poslužiti kao pomoć svakom tko želi upoznati ovaj kraj.

Slažem se Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam zadarska županija. Prijavite se Prijavite se HRVATSKA BiH E-novine Poslovni.hr Ordinacija.hr Diva.hr VP Living DIGITALNA HRVATSKA Moja Hrvatska.

10:53. Načelnik stožera Zadarske županije: "Svako drugo domaćinstvo u općini Sali je u izolaciji" Zamjenik župana Zadarske županije i načelnik stožera Zadarske županije Šime Vicković u utorak je za N1 prokomentirao kakvo je stanje u mjestu Sali na Dugom otoku, gdje se zaraza ... Ninska Rivijera.

POVEZANE KNJIGE