Akademija za astronaute

Akademija za astronaute - Martin, Steve | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martin, Steve
DIMENZIJA
10,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Akademija za astronaute.pdf
ISBN
8766366535576

OPIS

Akademija za astronaute Sanjaš li poletjeti u svemir i istraživati Mars? Ako je odgovor potvrdan, upiši se u Akademiju za astronaute kako bi naučio vještine koje posjeduju pravi astronauti. Otkrit ćeš kako astronauti lete svemirskim letjelicama, kako hodaju u svemiru i kako provode pokuse. Te zabavne aktivnosti uključuju i kako uzgajati vlastitu hranu u svemiru te kako odraditi svemirsku šetnju. Zato obuj svoje čizme za Mjesec i pripremi se za avanturu života! Jezik izvornika: engleski Prijevod: Filip Šterc Dob: 8+

Te zabavne aktivnosti uključuju i kako uzgajati vlastitu hranu u svemiru te kako odraditi svemirsku šetnju. Akademija za astronaute. Akademija za astronaute je djelo autora Steve Martin, Jennifer Farley, nakladnika Školska knjiga.

Knjiga pod nakladom Školska knjiga izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Akademija za astronaute - Sanjaš li poletjeti u svemir i istraživati Mars? Ako je odgovor potvrdan, upiši se u Akademiju za astronaute kako bi naučio vještine koje posjeduju pravi astronauti.

POVEZANE KNJIGE