Društvena igra “Pogodi tko?”

Društvena igra “Pogodi tko?” PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvena igra “Pogodi tko?”.pdf
ISBN
5937481442021

OPIS

Dječji set za igru Pogodi tko Okupi društvo od najviše 6 članova i zaigrajte ovu zabavnu društvenu igru! Igra Pogodi tko zasniva se na pogađanju sadržaja sličice na kartici koja se postavlja na držač kartica na čelo igrača. Dok istjecanje pijeska mjeri vrijeme, igrač postavlja pitanja na koja mu suigrači odgovaraju potvrdno ili niječno. Pogodi li tko je, ubacuje jedan od svojih žetona u banku na sredini stola. Pobjednik je onaj tko se prvi riješi svojih žetona.Kartice sa sličicama sadrže engleske nazive bića, predmeta i pojava koje predstavljaju pa će vaši mališani kroz dinamičnu igru naučiti i pokoju riječ na stranom jeziku. Set za igru Pogodi tko pobrinut će se za puno zabavnih druženja s prijateljima i opuštenih obiteljskih večeri!Karakteristike:igra pogađanja Pogodi tko 128 kartonskih karata 30 žetona za pogotke 6 obruča za glavu mali pješčani sat 2 – 6 igračaDimenzije pakiranja: 38,5 x 27 x 5 cm Dob: 3+

HASBRO GAMES . putna igra Cluedo ... Društvena igra pogodi tko sam 149.00 kn 79.00 kn "Pogodi tko sam" je igra za dva igrača (dob 6+), u kojoj igrači, po sistemu eliminacije, otkrivaju skriveni lik. Društvena igra Pogodi tko? Koristena, ali ocuvana.

Online možeš skinuti još […] Društvena igra pogodi tko "Guess who" branda AWT International dostupan je u našoj online trgovini. Pogledajte više o proizvodu iz ponude Knjižare Znanje. Pogodi Tko Si Društvena Igra 670347IZD.

POVEZANE KNJIGE