Konferencija ptica, TU

Konferencija ptica, TU - Riggs, Ransom | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Riggs, Ransom
DIMENZIJA
7,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Konferencija ptica, TU.pdf
ISBN
1922893841674

OPIS

Konferencija ptica, TU Peti roman o domu za čudnovatu djecu gospođice Peregrine NESTABILAN MIR. PROROČANSKO UPOZORENJE. KAOS U SRCU OLUJE. Zaronite u svijet gospođice Peregrine i čudnovate djece – nećete zažaliti! Jacobu je H. bio posljednji izvor informacija o tajnom životu njegova djeda Abea. Na samrti mu je dao zadatak da Noor Pradesh, novu čudnovatu, odvede operativki zvanoj V. Noor progone. O njoj govori drevno proročanstvo koje nagovještava nadolazeću apokalipsu. Spasiti Noor znači osigurati budućnost čudnovatima. Jacob je dobio samo nekoliko zbunjujućih naznaka na osnovi kojih se mora domisliti kako naći V., najzagonetniju i najmoćniju Abeovu suradnicu. No V. se skriva i ne želi da je itko nađe. Jacobu su za leđima neprijatelji… S engleskoga prevela Ana Josić. Iz recenzija “Ransom Riggs u punoj je snazi, a svoje će vjerne obožavatelje pustiti da iščekuju novi nastavak.” – NY Journal of Books “Jezovito, čudesno!” – People “Uzbudljiva priča u stilu Tima Burtona popraćena zagonetnim fotografijama.” – USA Today “U trenutku kad je sve na kocki Jacob i njegovi prijatelji zateći će se u divljem i čudnovatom svijetu Amerike.” – Tor.com “Popularnost serijala o gospođici Peregrine i čudnovatoj djeci nije precijenjena.” – Entertainment Weekly “Jezovito na najbolji način!” – The Guardian “Čitatelji koji traže novog Harryja Pottera poželjet će posjetiti dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu.” – CNN

Jip je pokušao objasniti Uli kako ga ne bi trebala promatrati svisoka jer je on proglašen predsjednikom Društva za zaštitu ptica. Na tu vijest Ula se grohotom nasmijala jer je sumnjala da je Jip sposoban za takav posao. Vokalizacija ptica uključuje kako oglašavanje tako i pesmu.Kolokvijalno, ptičje pesme su jako melodične čovekovom uhu.

Na kraju su shvatili da su ONI sami ti "skriveni majstori" i da su oni upravo kroz svu tu njihovu potragu i borbu sami postali ono što su tražili. I onda me, dok sam držao tu samotnu mačku u naručju, obasja nadahnuće za koje mi je teško odrediti dolazi li od Boga ili đavla. Odlučim ovu mačku odnijeti u centar onom vlasniku ili vlasnici koji je oglasio da je izgubio mačku i obećao novčanu nagradu.

POVEZANE KNJIGE