Mala Mica, dizajnerica

Mala Mica, dizajnerica - Gradečak, Marija | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gradečak, Marija
DIMENZIJA
8,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala Mica, dizajnerica.pdf
ISBN
5535142022178

OPIS

Mala Mica, dizajnerica Mala Mica, dizajnerica autorski je prvijenac Marije Gradečak koja nam donosi maštoviti svijet dizajna interijera u rimovanim stihovima i razigranim ilustracijama uz koje ćemo se sjajno zabaviti, a usput štošta i naučiti. Glavna je junakinja ove priče Mala Mica, štosna dama istančana brka za ljepotu i sklad koja spretno bira ono najbolje od parketa i tapeta, keramike… sve do kuhinjskoga seta te s nama rado dijeli svoje znanje iz dizajnerskoga svijeta. Uz svoje svakodnevne navike, komunikacije s klijentima, proizvođačima i izvođačima, aktivnom djelovanju u dizajnu i organizaciji provođenja projekta uređenja interijera, Mica nam na edukativan način prenosi pozitivnu sliku o komunikaciji i važnosti svih sudionika u kreativnom procesu uređenja jednoga stana.

Radi kao dizajnerica interijera. Ako vaše dijete ne zna što je to, Mica će mu sve detaljno objasniti.

Koje su joj dnevne obaveze, čime se bavi, te kakav su joj zadatak zadali Mačor i Mačka. Tvrdi uvez 44 str. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mala Mica, dizajnerica autorski je prvijenac Marije Gradečak, koja maštoviti svijet dizajna interijera u ovoj priči donosi u rimi, stihovima i razigranim ilustracijama, uz koje se sjajno zabavlja, ali u uči..

POVEZANE KNJIGE