Nešto crveno pokraj ceste

Nešto crveno pokraj ceste - Tyler, Anne | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tyler, Anne
DIMENZIJA
6,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Nešto crveno pokraj ceste.pdf
ISBN
8826938046315

OPIS

Nešto crveno pokraj ceste Zastane li on ikada da bi razmislio o svom životu? O njegovu značenju, o svrsi? Smeta li mu pomisao da će idućih trideset ili četrdeset godina provesti na isti način? Nitko ne zna. A sasvim sigurno nitko ga nije ni pitao. Micah Mortimer muškarac je u ranim četrdesetima, muškarac koji se svojih rutina i pravila tvrdoglavo pridržava, neovisno o tome je li riječ o poslu, čišćenju stana ili odnosu s ljudima koji ga okružuju. No njegov svijet ozbiljno se uzdrma kad mu prijateljica – Micah smatra da nema smisla koristiti izraz djevojka u njihovim godinama – kaže da će se morati iseliti iz stana u kojem živi, a na vratima mu se pojavi mladić koji vjeruje da je Micah njegov otac. Vijesti su to koje bi mogle našem junaku ne samo uzdrmati nego i zauvijek promijeniti život. “Nešto crveno pokraj ceste” Anne Tyler sjajan je, iznimno hvaljen roman o pogrešnim pretpostavkama, drugim šansama i snazi veza koje ostvarujemo jedni s drugima. Roman jedne od ponajboljih američkih autorica našeg doba odmah nakon objavljivanja postao je bestseler te je uvršten u širi izbor nagrade Booker.

821.111(73)-3 AMERIČKA KNJIŽEVNOST (820(73)) ISBN 97895 3 3 1 3 7759. Jezik.

Glavni protagonist je Micah Mortimer koji živi neuzbudljiv život ne izlazeći iz svoje "komfort zone", jednako kao i njegovi prijatelji i susjedi, sve dok im jednog ... "Nešto crveno pokraj ceste" njezin je najnoviji roman, u Americi objavljen prošle godine (hrvatski prijevod potpisuje Dražen Čulić). Priča je to o ni po čemu iznimnom, savršeno običnom čovjeku srednjih godina koji živi dremljivom samačkom rutinom. "Nešto crveno pokraj ceste" (Profil, urednica Adriana Piteša, prijevod Dražen Čulić) pričom o rutini jednog čovjeka u stanju je otvoriti oči mnogima, pokazati kako je lako skliznuti u tu nepodnošljivu lakoću življenja u ničemu.

POVEZANE KNJIGE