Zimske zanimacije

Zimske zanimacije - Grupa Autora | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
6,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Zimske zanimacije.pdf
ISBN
8847105625261

OPIS

Zimske zanimacije Bojite, crtajte, uočavajte, uspoređujte, istražujte, rješavajte… Pred vama je mnoštvo zanimljivih izazova! Lijepo je kada možemo uživati u grudanju, izradi snjegovića, sanjkanju, klizanju i mnogim drugim zimskim radostima. No dio vremena provodimo u toplim domovima ili nekamo putujemo i upravo je to savršeno vrijeme za zabavu uz mnoštvo zimskih mozgalica sabranih na jednome mjestu. Dovršite slikopriču, pomozite pingvinu da pronađe šal i kapu, provjerite svoje pamćenje i zapažanje, bojite blagdanske slastice i ukrase, pronađite parove, uočite razlike, riješite labirinte, ispišite čestitke…

Devetu godinu za redom u Osnovnoj školi "Vladimir Nazor" danas i sutra (ponedjeljak i utorak) održavaju se Zimske radionice za djecu koje su i ove godine privukle veliki broj djece svih uzrasta; od predškolske, osnovnoškolske do srednjoškolske dobi. Bogat kulturno-zabavni program, ekskluzivne delicije i domaći proizvodi afirmisani u okviru Krajiške i Hercegovačke kuće, poznati ugostiteljski brendovi i zimske zanimacije, puno sadržaja za djecu, klizalište - najveće do sada, specijalna soba iluzija…samo su neki od sadržaja koje očekuju sve posjetioce "Zimske varoši", koja će ... Jelena Bevandic u suradnji s ilustratoricom Katarinom Halužan: Zimske zanimacije Blagdani i zimski praznici nikada nisu bili ovako neodoljivi! Bojite, crtajte, uočavajte, uspoređujte, istražujte, rješavajte…Pred vama je mnoštvo slatkih i zanimljivih izazova! U ovu razigranu čaroliju uključite obitelj i prijatelje. Gumenet D.O.O. I.F.

DA (nema datumskog ograničenja) Od 2010. godine obavezne su zimske gume u slučaju snijega, poledice, leda na cesti, bljuzge i ugaženog snijega.

POVEZANE KNJIGE