Arsen, čovjek kao on

Arsen, čovjek kao on - Gall, Zlatko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gall, Zlatko
DIMENZIJA
11,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Arsen, čovjek kao on.pdf
ISBN
9430654762136

OPIS

Arsen, čovjek kao on “Čovjek kao on” portret je umjetničkog djela velikog Arsena Dedića u kojem se Zlatko Gall – glazbeni kritičar i višegodišnji Dedićev suputnik te autor brojnih bilješki za njegova diskografska izdanja – osvrće na cjelokupni Arsenov glazbeni opus. Naravno, nije izostavljena ni njegova poezija, glazba za kazalište, film i televiziju te opsežan opus pjesama za djecu. Uz Gallove osvrte na albume i najznačajnije koncerte, “Čovjek kao ja” nudi dubinski uvid u fenomen jedinstvenog pjevača, kantautora, glazbenika i pjesnika, niz biografskih podataka najuže vezanih uz Arsenov umjetnički opus te izvatke iz brojnih Dedićevih intervjua, autobiografskih tekstova te najrelevantnijih zapisa o svim segmentima njegova umjetničkog djelovanja.

Traduction vers: RU. Ne, za te nije čovjek kao ja što ljubav tužnu samo može da ti da u ovom stanu ne postoji ništa što bi moglo zadržati tebe ničeg nemam da dam osim sebe a dao bih sve Ne, za te nije čovjek kao ja ... Uz Gallove osvrte na albume i najznačajnije koncerte, "Čovjek kao on" nudi dubinski uvid u "fenomen" jedinstvenog pjevača, kantautora, muzičara i pjesnika, niz biografskih podataka najuže vezanih uz Arsenov umjetnički opus te izvatke iz brojnih Dedićevih intervjua, autobiografskih tekstova te najrelevantnijih zapisa o svim segmentima njegovog umjetničkog djelovanja. U Šibeniku je jučer predstavljena knjiga 'Arsen - Čovjek kao on', autora Zlatka Galla.

Čovjek kao on portret je umjetničkog djela velikog Arsena Dedića u kojem se Zlatko Gall - glazbeni kritičar i višegodišnji Dedićev suputnik te autor brojnih bilješki za njegova diskografska izdanja - osvrće na cjelokupni Arsenov glazbeni opus. Naravno, nije izostavljena ni njegova poezija, glazba za kazalište, film i ... Čovjek kao on portret je umjetničkog djela velikog Arsena Dedića u kojem se Zlatko Gall - glazbeni kritičar i višegodišnji Dedićev suputnik te autor brojnih bilješki za njegova diskografska izdanja - osvrće na cjelokupni Arsenov glazbeni opus.

POVEZANE KNJIGE