Arsen, čovjek kao on

Arsen, čovjek kao on - Gall, Zlatko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gall, Zlatko
DIMENZIJA
3,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Arsen, čovjek kao on.pdf
ISBN
9693204137741

OPIS

Arsen, čovjek kao on “Čovjek kao on” portret je umjetničkog djela velikog Arsena Dedića u kojem se Zlatko Gall – glazbeni kritičar i višegodišnji Dedićev suputnik te autor brojnih bilješki za njegova diskografska izdanja – osvrće na cjelokupni Arsenov glazbeni opus. Naravno, nije izostavljena ni njegova poezija, glazba za kazalište, film i televiziju te opsežan opus pjesama za djecu. Uz Gallove osvrte na albume i najznačajnije koncerte, “Čovjek kao ja” nudi dubinski uvid u fenomen jedinstvenog pjevača, kantautora, glazbenika i pjesnika, niz biografskih podataka najuže vezanih uz Arsenov umjetnički opus te izvatke iz brojnih Dedićevih intervjua, autobiografskih tekstova te najrelevantnijih zapisa o svim segmentima njegova umjetničkog djelovanja.

Prostor wina bara Kamerino, smještenog u staroj gradskoj jezgri između Muzeja grada Šibenika i krstionice katedrale sv. U Šibeniku je jučer predstavljena knjiga Arsen - Čovjek kao on, autora Zlatka Galla.Prostor wina bara Kamerino, smještenog u staroj gradskoj jezgri između Muzeja grada Šibenika i krstionice katedrale sv.Jakova bio je savršen ambijent za mnoge Šibenčanke i Šibenčane, goste i prijatelje koji su se okupili kako bi ponovno slušali o Arsenu. U Šibeniku je utorak, na petu obljetnicu odlaska velikana hrvatske glazbe Arsena Dedića, ispred Muzeja grada Šibenika, predstavljena knjiga 'Čovjek kao on' autora Zlatka Galla. "Ljudi me obično pitaju koliko mi je vremena potrebno da ovako nešto napišem, a rekao bih zapravo da pisanje nije bitno, nego koliko si godina u tome. Arsen Dedić "Čovjek kao ja" paroles.

media bar croatia records zagreb 2020. prikaz - Živko ivkoviĆ ... "Čovjek kao on", najveća je biografija velikana hrvatske glazbe tj.

POVEZANE KNJIGE