Carevo novo ruho

Carevo novo ruho Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Carevo novo ruho.pdf
ISBN
3074073503421

OPIS

Carevo novo ruho Serija od 24 mini slikovnica koje će dijete rado sakupljati kao kolekciju. Praktičan format koji djeca lako drže u rukama. Bogate ilustracije i jednostavan, razumljiv tekst.

Carevo novo ruho Prije mnogo, mnogo godina živio je jedan car koji je iznad svega volio novu odjeću. Sav je svoj novac trošio na to da se što se ljepše obuče.

1. Hej! Trebamo i tvoju ocjenu Svjetski poznati britanski komičar i aktivist Russell Brand udružuje snage s priznatim redateljem Michelom Winterbottomom na ovom kritičnom dokumentarnom filmu o ... Hans Christian Andersen - Ružno pače, Carevo novo ruho, Slavuj Ratko Zvrko - Grga Čvarak Karel Čapek - Poštarska bajka Carlo Collodi - Pinokio Alan Alexander Milne - Medo Winnie zvani Pooh Dubravko Horvatić - Stanari u slonu Nevenka Videk - Pismo iz Zelengrada Nada Iveljić - Božićna bajka a) pametni je ne mogu vidjeti, a budale mogu b) budale je ne mogu vidjeti, a pametni mogu 11) Što su oni zatražili od cara kako bi izradili njegovo novo ruho? a) perlice, bisere, konce u različitim bojama, različite tkanine b) smaragde, dijamante, rubine, zlato, srebro, safire 12) Kada je prvi put ugledao ruho, je li car priznao da ga ne vidi? 'Carevo novo ruho' ili zašto najapsurdnije laži uspijevaju obmanuti toliko ljudi? Lažljivci i prevaranti u ovoj priči govore „da" kad misle „ne" ili „ne" kad misle „da" - dvostrukost dvosmislenosti.

POVEZANE KNJIGE