Clementoni igra Koliko je sati?

Clementoni igra Koliko je sati? Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Clementoni igra Koliko je sati?.pdf
ISBN
6333025172618

OPIS

“Koliko je sati?” odlična igra za zabavno učenje na sat. Djeca slažu pločice i igraju se s velikim satom koji dolazi u paketu, tako vježbajući povezivanje prikaza vremena u analognom i digitalnom obliku s različitim dnevnim aktivnostima. Na poleđini pločica mogu se pročitati opis aktivnosti i najispravniji način izgovaranja vremena. Paket sadrži: 14 pločica koje prikazuju vrijeme, 14 pločica koje prikazuju aktivnost, 1 veliki sat s dvije plastične ruke i podnožje, 1 upute s savjetima za pojedinačnu i grupnu igru. Dob: 5+ god.

Crystal Palace je na 13. poziciji s 33 boda, Burnley je na 15.

Koliko ste sati proveli igrajući „Kalodonta", „Ime, grad, država", „Boce istine" ili „Pokvarenog telefona". I vaši mališani, i oni malo veći, rado će sudjelovati u vašim prijedlozima koji su za njih novi, neočekivani. To je često pitanje koje su naši Cvjetići u posljednje vrijeme pitali svoje odgojiteljice pa su svi zajedno krenuli u istraživanje sata i doba dana.

POVEZANE KNJIGE