Clementoni kocke Clemmy soft 3014879

Clementoni kocke Clemmy soft 3014879 Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Clementoni kocke Clemmy soft 3014879.pdf
ISBN
2277749469924

OPIS

Mekane kocke za bebe Clemmy Mekane kockice Clemmy Plus vedrih boja i sigurne izrade namijenjene su najmlađima. Clementoni mekane kocke bez oštrih rubova najbolji su izbor ako tražite prve kockice za slaganje za vaše dijete. Lako prianjaju jedna na drugu i dizajnirane su i izrađene tako da ih beba što lakše primi svojim ručicama. Osim što je zabavno i zanimljivo, slaganje kockica pozitivno utječe na razvoj fine motorike ruke te potiče bebinu maštu i kreativnost. U praktičnoj vrećici s ručkom nalazi se set od 30 dijelova za slaganje.Dimenzije pakiranja: 24 x 20 x 11 cm Dob: 18mj+

Interessante links. Alles van het merk Clementoni Alles van Soft Clemmy Alles van Bouwblokken 0-3 jaar.

Sluit Clemmy mekani tepih i kockice - Clementoni, Cijena: 183.33 kn, Opis proizvoda: Kockice za slaganje su jedna od omiljenih igračaka svakog djeteta jer im omogućuje da se kreativno izraze i izgrade različite figure i modele i na taj način potiču razvoj kreativnih procesa kod djece. Kockice omogućuju sastavljanje bezbrojn ... Transparentna vreća sadrži 48 mekih clemmy kockica, namenjenih bezbednoj igri najmladjih graditelja.

POVEZANE KNJIGE