Čovjek od kestena

Čovjek od kestena - Sveistrup, Soren | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sveistrup, Soren
DIMENZIJA
7,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Čovjek od kestena.pdf
ISBN
6238469606095

OPIS

Čovjek od kestena AKO STE PRONAŠLI FIGURICU, NEMATE ŠANSE. ON DOLAZI PO VAS. Uz unakaženo tijelo svake od žena koju je odlučio smaknuti, ubojica ostavlja čovječuljka izrađenog od dvaju kestena i šibica. Istražitelji dolaze do zastrašujućeg otkrića – na svakoj od tih figurica nalazi se otisak prsta djevojčice za koju znaju da je lani oteta i ubijena. Puka slučajnost ili se psihopat poigrava s njima? I dok se trude razriješiti jezivu enigmu, policijski istražitelji ne mogu se dogovoriti što im je činiti. Gube se i sapliću. Vremena je malo, povjerenja još manje… Znaju samo da je stravična igra ovog ubojice daleko od gotove. I da… nitko više nije siguran.

On dolazi po vas. Uz unakaženo tijelo svake od žena koju je odlučio smaknuti, ubojica ostavlja čovječuljka izrađenog od dvaju kestena i šibica.

Istražitelji dolaze do zastrašujućeg otkrića - na svakoj od tih figurica nalazi se otisak prsta djevojčice za koju znaju da je lani oteta i ubijena. "Čovjek od kestena" donosi, naime, sve ono što će učiniti da gotovo pet stotina stranica bude pročitano u hipu - visoko inteligentnog psihopatu koji uz unakažena tijela svojih žrtava ostavlja jezive čovječuljke izrađene od kestena i šibica na kojima su otisci prstiju godinu dana ranije otete i ubijene djevojke. Čovjek od kestena, Søren Sveistrup, danska književnost,kriminalistički roman Ovo je najjednostavniji recept za tortu od kestena ikad (ne morate čak ni paliti pećnicu) Foto ... ali je i dalje lijepa) Napokon nam je stiglo ono najslađe doba - doba toplih, finih kestena koje možemo jesti na toliko različitih načina.

POVEZANE KNJIGE