Čovjek od kestena

Čovjek od kestena - Sveistrup, Soren | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sveistrup, Soren
DIMENZIJA
10,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Čovjek od kestena.pdf
ISBN
9563633811379

OPIS

Čovjek od kestena AKO STE PRONAŠLI FIGURICU, NEMATE ŠANSE. ON DOLAZI PO VAS. Uz unakaženo tijelo svake od žena koju je odlučio smaknuti, ubojica ostavlja čovječuljka izrađenog od dvaju kestena i šibica. Istražitelji dolaze do zastrašujućeg otkrića – na svakoj od tih figurica nalazi se otisak prsta djevojčice za koju znaju da je lani oteta i ubijena. Puka slučajnost ili se psihopat poigrava s njima? I dok se trude razriješiti jezivu enigmu, policijski istražitelji ne mogu se dogovoriti što im je činiti. Gube se i sapliću. Vremena je malo, povjerenja još manje… Znaju samo da je stravična igra ovog ubojice daleko od gotove. I da… nitko više nije siguran.

Od kestena se mogu raditi i brašna i pirei jer je, kao i lješnjak i badem, bez glutena. S druge strane, ima veći postotak škroba radi čega je sličniji krumpiru i kukuruzu.

On već dolazi po vas. Sve je počelo jednog jutra u mirnom predgrađu Kopenhagena, kada je policija pronašla telo ubijene žene.

POVEZANE KNJIGE