I onda se dogodilo

I onda se dogodilo - Kušec, Ksenija | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kušec, Ksenija
DIMENZIJA
12,52 MB
NAZIV DATOTEKE
I onda se dogodilo.pdf
ISBN
7601581521932

OPIS

I onda se dogodilo Micki se svi smiju jer je niska, Davor je odličan učenik koji ima predrasude prema ljudima određenih zanimanja, Slaven živi u gradu ovisnika o tehnološki naprednim prijevoznim sredstvima, Jasna se nađe usred ekološke katastrofe, a Lili je djevojčica koja nestaje kad se osjeća osamljeno. Ispričane u prvom licu, svaka od pet priča iz ove zbirke donosi nam nježnu, dirljivu, ali optimističnu priču o djetetu koje se suočava s ozbiljnim problemom, no pronalazi način da izrazi svoj stav i osjećaje, izbori se za svoja prava i svoje mjesto u društvu. Ksenija Kušec hvaljena je spisateljica koja vješto razvija priču oko nekog događaja, zabavno dočarava svakodnevne situacije, a iako se bavi teškim temama, s lakoćom i jednostavnošću pokazuje izlaz i ulijeva nadu te njezini likovi sazrijevaju, upoznaju svijet oko sebe i postaju hrabriji i bolji ljudi. U ove se krasne priče savršeno uklapaju izuzetne i zaigrane ilustracije sjajne ilustratorice Hane Tintor.

U čudu su gledali kako govori broj vojne pošte i sve detalje iz JNA. On je doista bio s nama u JNA, ali nije se predao s mojom grupom ... A onda jednog dana zbog svoje visine postaje junakinja.

Autor: S.Š. Zadnja izmjena 05.03.2021 08:35; Objavljeno 05.03.2021 u 08:35 Nemate više artikala u košarici Ukupno (s PDV-om) 0,00 HRK Uključeni porezi 0,00 HRK Auto-bomba RAZNELA je limuzinu, a onda se dogodilo nešto NESHVATLJIVO! Čuda se ipak događaju! Na ovom snimku koji je na društvene mreže stigao iz Rusije vidi se momenat kada eksplodira auto bomba i doslovno raznosi automobil! AKO NEĆE SILOM, NISI PRIMENIO DOVOLJNO SILE! Uzeo je čekić i počeo da udara po svom autu KAO LUD! ... Autorica Ksenija Kušec objavila je zbirku priča za djecu pod naslovom 'I onda se dogodilo', u izdanju Profila iz Zagreba.

POVEZANE KNJIGE