I onda se dogodilo

I onda se dogodilo - Kušec, Ksenija | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kušec, Ksenija
DIMENZIJA
6,65 MB
NAZIV DATOTEKE
I onda se dogodilo.pdf
ISBN
8563158952390

OPIS

I onda se dogodilo Micki se svi smiju jer je niska, Davor je odličan učenik koji ima predrasude prema ljudima određenih zanimanja, Slaven živi u gradu ovisnika o tehnološki naprednim prijevoznim sredstvima, Jasna se nađe usred ekološke katastrofe, a Lili je djevojčica koja nestaje kad se osjeća osamljeno. Ispričane u prvom licu, svaka od pet priča iz ove zbirke donosi nam nježnu, dirljivu, ali optimističnu priču o djetetu koje se suočava s ozbiljnim problemom, no pronalazi način da izrazi svoj stav i osjećaje, izbori se za svoja prava i svoje mjesto u društvu. Ksenija Kušec hvaljena je spisateljica koja vješto razvija priču oko nekog događaja, zabavno dočarava svakodnevne situacije, a iako se bavi teškim temama, s lakoćom i jednostavnošću pokazuje izlaz i ulijeva nadu te njezini likovi sazrijevaju, upoznaju svijet oko sebe i postaju hrabriji i bolji ljudi. U ove se krasne priče savršeno uklapaju izuzetne i zaigrane ilustracije sjajne ilustratorice Hane Tintor.

Količina. Dodaj u košaricu Micka je niska za svoje godine i smeta je da joj to svi stalno spominju, tome se smiju i daju joj savjete kako bi trebala više jesti pa će više i narasti.

ViralHog objavio je snimku hranjenja morskog psa njegovatelja. Ronilac je taman krenuo napraviti znak ok svom kolegi kada je došao morski pas, približio mu se i uklonio regulator za kisik.

POVEZANE KNJIGE