Za tvoj rođendan

Za tvoj rođendan - Pejaković, Snježana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pejaković, Snježana
DIMENZIJA
7,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Za tvoj rođendan.pdf
ISBN
7886730472856

OPIS

Ovo je tvoja knjiga. Napisana je samo za tebe. U njoj ćeš pronaći puno prijatelja, od onih najmanjih, pa do najvećih. Lijepi su i čarobni, a ponekad čudni i smiješni. Donijeli su to darove i priče o sebi i svojem svijetu. A taj je svijet predivan. Vidjet ćeš!

Buket cvijeća za tvoj rođendan. Brojaćemo srećne trenutke, svaki tvoj rođendan je za mene poseban, neka ti je najdivniji dan! Kratko je svo ovo vreme, da stignem da ti pokažem svu ljubav koju za tebe imam, i sve nežne reči da ti ispišem! Ne mogu ti slati čestitke, neka ti moje srce kaže koliko za tebe kuca i koliko ti želim sve najlepše! Sve najbolje za tvoj RODJENDAN!!! ... Poruke za Rođendan, Čestitke za Rođendan, Slike za Rođendan.

13. Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i ... © 2013 CROATIA RECORDSAlbum "Nek' bude ljubav" možete kupiti u trgovinama Croatia Recordsa te online:web trgovina: http://bit.ly/shopcroreciTunes: http://bit... 46.

POVEZANE KNJIGE