Božićni zvončići

Božićni zvončići Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Božićni zvončići.pdf
ISBN
3594775163129

OPIS

Pahuljice bijele prekrile su brijeg, božićno drvce ukrasio je snijeg. Nek se čuju sada ova zvonca dva da radosna budu za Božić djeca sva.

zvončići te okrugli 'tabletići' sa božićnim motivima. Originalna je ovo i hvale vrijedna ideja za izradu božine dekoracije ili pak ideja za božićno darivanje za koju ne treba puno - samo malo volje, strpljenja i umijeća 🙂 Znam to po našoj baki, jer ona je doista super-baka i stigne ... Pjesma 'Shallow Čavoglave' bila je kratkotrajno uklonjena sa YouTubea zbog, kako kažu, govora mržnje, ali uspjeli su je vratiti.

- 15:18 Zvončići zvone svuda oko nas, bilo da slušate radio u autu koji pokušavate parkirati ispred nekog trgovačkog centra ili stojite s maskom u redu u svojoj banci. 'Božićni duh' nam nude i kad prodaju nove mobilne uređaje, hranu za pse ili policu osiguranja. Krašuljci - obavezni božićni kolači svakog doma.

POVEZANE KNJIGE