Čuvarice tajni

Čuvarice tajni - Prescott, Lara | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Prescott, Lara
DIMENZIJA
11,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Čuvarice tajni.pdf
ISBN
7134413256464

OPIS

Čuvarice tajni Uzbudljiv roman nadahnut istinitim događajima, planom obavještajne agencije CIA da najveću ljubavnu priču 20. stoljeća, Doktora Živaga, iskoristi kao oružje protiv sovjetskog sistema. U jeku Hladnog rata, dvjema daktilografkinjama Agencije povjeren je zadatak života. Misija im je prokrijumčariti Doktora Živaga iz SSSR-a, gdje ga se nitko ne usuđuje objaviti, i pomoći Pasternakovu remek-djelu da obiđe svijet. Sofisticirana Sally Forrester iskusna je špijunka koja je zanat izbrusila na zadacima diljem svijeta, služeći se šarmom i lukavstvom kako bi iščeprkala tajne iz moćnih muškaraca. Irina je, s druge strane, potpuna početnica u špijunskom poslu, no pod Sallyinim mentorstvom brzo uči kako se stopiti sa svakom okolinom i neprimjetno obaviti povjerljive zadatke. Čuvarice tajni isprepleću poznatu ljubavnu priču iz svijeta književnosti, vezu Pasternaka i njegove dugogodišnje ljubavnice Olge Ivinskaje, i pripovijest o dvjema ženama koje dar za čuvanje tajni katapultira u svijet opasnosti, ljubavi i međunarodne špijunaže. Dok nas vodi od Moskve do gulaga, od Washingtona do Pariza i Milana, ovaj roman osjećajno, vjerodostojno i s posebnom pažnjom za povijesne detalje pripovijeda o napetim vremenima i iznimnim a nevidljivim ženama koje su ih obilježile.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Pogledaj sve » ČUVARICE TAJNI Frizerke s klijenticama dijele suze i smijeh 5572 Views March 23, 2017 No Comments Najnovije , Zanimljivosti Bjelovarac Frizerski salon, to pogotovo žene najbolje znaju, mjesto je u kojem se lako povedu i krajnje povjerljivi razgovori. Posudba tel:031 381 307 | Voditeljica tel/fax: 031 382 638 Čuvarice tajni isprepleću poznatu ljubavnu priču iz svijeta književnosti, vezu Pasternaka i njegove dugogodišnje ljubavnice Olge Ivinskaje, i pripovijest o dvjema ženama koje dar za čuvanje tajni katapultira u svijet opasnosti, ljubavi i međunarodne špijunaže. Dok nas vodi od Moskve do gulaga, od Washingtona do Pariza i Milana, ovaj ... Uzbudljiv roman nadahnut istinitim događajima, planom obavještajne agencije CIA da najveću ljubavnu priču 20.

POVEZANE KNJIGE