Poslije sumraka

Poslije sumraka - Howard, Linda | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Howard, Linda
DIMENZIJA
4,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Poslije sumraka.pdf
ISBN
1856815034913

OPIS

Poslije sumraka U ovoj neodoljivoj priči Linde Howard i Linde Jones, autorica bestselera New York Timesa, opasnost ujedinjuje dva oprezna srca u borbi za preživljavanje. Sela Gordon, sramežljiva vlasnica trgovine u Tennesseeju, pronalazi sigurnost u samoći. Ako itko može probiti njezin zaštitni oklop, onda je to zgodni, tajanstveni muškarac, bivši vojnik koji živi sam u divljini planine Cove. Dvije godine uspijevao se držati podalje – sve do dana kad se pojavio kako bi je upozorio da se približava katastrofalna solarna oluja koja može oštetiti električnu mrežu. Sela mora pronaći hrabrost i postati vođa potreban zajednici u Wears Valleyu. Gorko iskustvo naučilo je Bena Jernigana da je najbolje pobrinuti se za samoga sebe. Taj bivši vojnik živio je u samonametnutom izgnanstvu dvije godine, rabeći vrhunske sigurnosne sustave da zadrži ljude na odstojanju. Ali sada je morao upozoriti Selu na neizbježnu prijetnju – i odjednom ta tiha i nesumnjivo seksi žena polagano spušta njegov štit. Kako panika raste, Sela i Ben otkrivaju da u tami, odsječeni od vanjskoga svijeta, više ništa nije sigurno – ni u životu ni u ljubavi.

Ne zna da je operirana Zsa Zsa Gabor dan nakon amputacije noge pojela sladoled. Celebrity.

... After the Sunset (naslov preveden kao Poslije sumraka) je američki igrani film snimljen 2004. u režiji Bretta Ratnera.Po žanru je akciona komedija, a protagonist, čiji lik tumači Pierce Brosnan je bivši vrhunski kradljivac koji je prisiljen prekinuti mirovinu nakon što ga nastavi progoniti agent FBI (čiji lik tumači Woody Harrelson)..

POVEZANE KNJIGE