Snjeguljica

Snjeguljica - Bašić, Zdenko | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bašić, Zdenko
DIMENZIJA
8,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Snjeguljica.pdf
ISBN
6524729942419

OPIS

Ilustrirao uspješan dvojac Zdenko Bašić i Manuel Šumberac „ Ogledalce, ogledalce moje, naljepši na svijetu – tko je? Nakon Alise u zemlji čudesa i Pinokijevih pustolovina, iz nakladničke kuće Carlton iz Velike Britanije, stiže još jedan klasik za djecu – Snjeguljica! I ovoga puta vizualno ruho glavnih junaka dolazi iz radionice iznimno uspješnog dvojca – Zdenka Bašića i Manuela Šumberca. Tako po treći puta cijeli svijet gleda junake omiljenih bajki onako kako su ih zamislili hrvatski ilustratori, potvrđujući svoje mjesto u samom vrhu svjetskog likovnog dizajna. Planetopija je ovo izdanje prevela na hrvatski jezik i ponudila ga domaćim čitateljima, a prepoznatljiv Bašićev stil poveo je dragu nam Snjeguljicu, kao i svih sedam patuljaka, u 21. stoljeće. „Ogledalce, ogledalce moje, naljepši na svijetu – tko je? Princeza Snjeguljica blagoslovljena je ljepotom čistom kao netaknut snijeg, ali ljubomorna kraljica kuje zavjeru da je se zauvijek riješi. U domu sedam patuljaka, na koji je slučajno nabasala, Snjeguljica je dobila priliku da živi bez bojazni. No kraljičine okrutne čarolije ne poznaju granice…

Upozorenje čitatelju: Slijedi tekst koji sadrži pojedinosti o radnji i/ili završetku ovog djela. Snjeguljica obrt za proizvodnju kolača. SJEDIŠTE: 51221 Kostrena Sv.Lucija 72 OIB: 16264109379 Snjeguljica - je lijepa djevojka rumenih obraza, puti bijele poput snijega i tamne kose.

Newsletter. Pretplatite se i prvi doznajte što sve pripremamo za vas: Email.

POVEZANE KNJIGE