Snjeguljica

Snjeguljica - Bašić, Zdenko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bašić, Zdenko
DIMENZIJA
8,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Snjeguljica.pdf
ISBN
8226578682285

OPIS

Ilustrirao uspješan dvojac Zdenko Bašić i Manuel Šumberac „ Ogledalce, ogledalce moje, naljepši na svijetu – tko je? Nakon Alise u zemlji čudesa i Pinokijevih pustolovina, iz nakladničke kuće Carlton iz Velike Britanije, stiže još jedan klasik za djecu – Snjeguljica! I ovoga puta vizualno ruho glavnih junaka dolazi iz radionice iznimno uspješnog dvojca – Zdenka Bašića i Manuela Šumberca. Tako po treći puta cijeli svijet gleda junake omiljenih bajki onako kako su ih zamislili hrvatski ilustratori, potvrđujući svoje mjesto u samom vrhu svjetskog likovnog dizajna. Planetopija je ovo izdanje prevela na hrvatski jezik i ponudila ga domaćim čitateljima, a prepoznatljiv Bašićev stil poveo je dragu nam Snjeguljicu, kao i svih sedam patuljaka, u 21. stoljeće. „Ogledalce, ogledalce moje, naljepši na svijetu – tko je? Princeza Snjeguljica blagoslovljena je ljepotom čistom kao netaknut snijeg, ali ljubomorna kraljica kuje zavjeru da je se zauvijek riješi. U domu sedam patuljaka, na koji je slučajno nabasala, Snjeguljica je dobila priliku da živi bez bojazni. No kraljičine okrutne čarolije ne poznaju granice…

SJEDIŠTE: 51221 Kostrena Sv.Lucija 72 OIB: 16264109379 Dječji vrtić Snjeguljica; Bože Starca Jurićeva 58, 51000 Rijeka; tel: 051/639-668; fax: 051/639-696; e-mail: [email protected] Snjeguljica. Prvi sladoled koji je proizveden u Ledu i koji je odmah osvojio srca ljubitelja nježne kremaste vanilije i hrskavog kakao preljeva, uvijek u nama budi lijepa sjećanja i slatke trenutke koje smo proveli u društvu neodoljive Snjeguljice.

Proces autorizacije podataka odvija se u sklopu T- Com Pay Way sustava zaštićenim SSL sigurnosnim protokolom sa 128-bitnom ... Ledo Snjeguljica Sladoled 65 ml - Konzum. Prazna košarica! Još niste napravili narudžbu.

POVEZANE KNJIGE