Bijes

Bijes - Woodward, Bob | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Woodward, Bob
DIMENZIJA
11,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijes.pdf
ISBN
4508364758024

OPIS

Bijes Nova knjiga Boba Woodwarda Bijes nezapamćena je, intimna majstorija novog izvješćivanja o Trumpovu predsjedničkome mandatu suočenom s globalnom pandemijom, gospodarskom katastrofom i rasnim nemirima.

Osoba obuzeta bijesom može imati doživljaj da je u nemilosti nepredvidive i snažne emocije koja upravlja njenim životom. Bijes u Atalanti zbog crvenog kartona protiv Reala: Trener popljuvao njemačkog suca. Situacija iz 17.

siječnja parovi koji se žele razvesti moraju proći to razdoblje hlađenja, no zbog te odluke vlasti, mnogi su požurili s razvodom Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam BIJES. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu BIJES. Bijes je rezultat nekoliko stotina sati razgovora sa svjedocima iz prve ruke te bilješki, e-mailova, dnevnika, kalendara i povjerljivih dokumenata brojnih sudionika.

POVEZANE KNJIGE