Božićna tišina

Božićna tišina - Anić, Višnja | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anić, Višnja
DIMENZIJA
6,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Božićna tišina.pdf
ISBN
1735223731020

OPIS

Božićna tišina Dado ima pet godina. Obožava tenkove i ratničke igrice. Od jutra do mraka iz njegove sobe dopiru zvukovi borbe. Bum, tres, paf, fijuuu, boing, zuuuum… Smijeh – nikada. Najveći mu je neprijatelj sestra Lucija koja živi u sobi do njegove. Lucija ide u prvi razred i obožava glasnu glazbu i ples. Sluša neku dum-dum glazbu koju vole velike cure koje idu u školu. Glasnu, preglasnu. – Dajem kraljevstvo za trenutak tišine – očajava njihov tata. – Bit će sve u redu – tješi ga mama. Uoči Božića zajedno su pošli u kupnju bora. Na putu prema kući naišli su na crkvicu. I ušli u nju. Prava božićna priča o zvjezdanom trenutku, blagdanskom spokoju i tišini i raskošne ilustracije Branke Hollingsworth.

siječnja 2021. prijevoz skelom moći koristiti isključivo pješaci do ishođenja mišljenja geofizičara (u skladu s mišljenjem statičara i postavljenom naljepnicom), sve uslijed napuknuća tla na skelskom prilazu i Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja. Prvi ciklus - 1.

(internet trgovina mojaknjiga.hr) koja će ih koristiti isključivo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima stranama, i to tako da se podaci koriste sve do odjave. Budite prvi koji će recenzirati "BOŽIĆNA TIŠINA" Otkaži odgovor. Morate biti ulogirani da biste objavili recenziju.

POVEZANE KNJIGE