Hrvatski bog Amor

Hrvatski bog Amor - Domović, Tomislav | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Domović, Tomislav
DIMENZIJA
10,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski bog Amor.pdf
ISBN
3341566495160

OPIS

Hrvatski bog Amor , zbirka Tomislava Domovića Hrvatski bog Amor neobična je u odnosu na pjesničku produkciju u Hrvatskoj. Možemo reći kako se radi o pjesmama koje će u tematsku, formalnu i emotivnu bonacu hrvatske poezije unijeti malo svježine. Glavno obilježje zbirke Hrvatski bog Amor jest nepretencioznost.Domoviću je jasno da se svijet nalazi u nama, a ono što je oko nas samo je manifestacija, odraz naše nutrine. Zato ove pjesme ne polemiziraju sa stvarnošću, nemaju ambiciju mijenjati svijet, odlikuje ih molitveni ton koji ovu knjigu gotovo da čini zbirkom psalama. Domović za apsolutom traga kroz jezik. Vjeruje da jedinstvu među ljudima a napose i onom kozmičkom možemo težiti s pomoću jezika.Domović je jeziku zahvalan jer mu pruža utočište, postaje njegov dom i utjeha. Otuda iskričava, radosna zahvalnost apsolutu koji ga ispunjava vjerom i nadom. Ove pjesme možete čitati i kao molitve Bogu čije je ime Ljubav. Ljubav je jedinstvo a ujedinjuje nas jezik u kojem je Tomislav Domović kod kuće.

Domović za apsolutom traga kroz jezik. Vjeruje da jedinstvu među ljudima a napose i onom kozmičkom možemo težiti s pomoću jezika. Nemate više artikala u košarici Ukupno (s PDV-om) 0,00 HRK Uključeni porezi 0,00 HRK Hrvatski bog Amor , zbirka Tomislava Domovića Hrvatski bog Amor neobična je u odnosu na pjesničku produkciju u Hrvatskoj.

Glavno obilježje zbirke Hrvatski bog Amor jest nepretencioznost. Domoviću je jasno da se svijet nalazi u… Bog Ljubavi Amor Mnogi su zainteresirani za pitanje imena boga ljubavi među Rimljanima, budući da postoji mnogo različitih verzija.

POVEZANE KNJIGE