Iščekivanje božićnog jutra

Iščekivanje božićnog jutra - Letić, Danijela | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Letić, Danijela
DIMENZIJA
11,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Iščekivanje božićnog jutra.pdf
ISBN
3199494852997

OPIS

Iščekivanje božićnoga jutra je dražesna slikovnica koja će upoznati najmlađe čitatelje s božićnim običajima i smislom Božića. Danijela Letić autorica je teksta i maštovite scenografije koja se koristi u slikovnici. Glavna junakinja, znatiželjna djevojčica Ana, s nestrpljenjem očekuje Božić i veseli se darovima…

- Zagreb : V.B.Z, 2020. - (Biblioteka Bubamara) S LETIĆ išč 02/2021.

Za sezonu druženja, toplih želja i darivanja, Ikea je još jednom pripremila bezbroj sjajnih detalja koji će unijeti dašak čarobne i tople ... Traje u sjećanju i ono nestrpljivo iščekivanje božićnog jutra i pogleda na darove koje je Isusek ostavio ispod bora (rijetko su to bili oni darovi koje sam u svojoj dječjoj mašti priželjkivao). Božićne jaslice u očima i mašti djeteta bile su nešto tajnovito i lijepo, put u daleko vrijeme i daleke prostore u vrijeme rođenja Isusa ... Knjige Iščekivanje božićnog jutra - Danijela Letić.

POVEZANE KNJIGE