Mala sirena

Mala sirena Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala sirena.pdf
ISBN
6163715192161

OPIS

Mala sirena Već stoljećima djeca odrastaju uz bajke, slušajući ih od svojih roditelja i zatim sami prepričavaju drugima. S novim, djeci primjerenim tekstom i čarobnim ilustracijama, tradicionalna bajka o maloj sireni dobiva novi sjaj i djeci prikazuje tajanstveni svijet koji im je oduvijek pripadao.

Udruženje roditelja djece sa poteškoćama u razvoju "Mala sirena" Association of parents of children with disabilities"The Little Mermaid" Mala sirena je bila mnogo srećna zbog toga što joj je baka rekla. Njena najstarija sestra je uskoro trebalo da napuni petnaest godina, a kako je između svake sestre bilo po godinu dana razlike, za pet godina će i ona doći na red na vidi površinu mora. Bojanke su zabavne, ali i pomažu deci da razviju mnoge važne veštine kao što su: koordinacija oka i ruke, prepoznavanje oblika i boja, popunjavanje slika.

Ariel, razigrana i vragolasta sirena, očarana je svime ljudskim. Mala sirena (engl. The Little Mermaid) je američka je fantastična animirana televizijska serija izdavačke kuće Walt Disney Television Animation bazirana na istoimenom filmu iz 1989.

POVEZANE KNJIGE