Podudarnosti

Podudarnosti - Simcich Vava, Vlado | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simcich Vava, Vlado
DIMENZIJA
3,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Podudarnosti.pdf
ISBN
8690329328121

OPIS

Podudarnosti Novi roman riječkog pisca i glazbenika Vlade Simcicha Vave PODUDARNOSTI “predstavlja zacijelo autorov najznačajniji i najslojevitiji književni rad, a u mnogome i jednu od bitnih referentnih točaka suvremene riječke i hrvatske književnosti – sadržajno bogat, s bezbrojnim odvojcima i epizodama koje u velikom broju slučajeva postaju neslučajne slučajnosti, podudarnosti i sinkroniciteti.” (iz recenzije, Milan Zagorac)

Vjerujemo da vam nije jasno što pisac hoće reći, ta ni samom piscu to isprva nije bilo jasno. Aksiome podudarnosti Postoji pet aksioma podudarnosti (tri aksiome podudarnosti za du zi + dvije aksiome podudarnosti za uglove) III 1 Za svaku polupravu a0sa po cetnom ta ckom A0i za svaku du z AB, postoji ta cka B02A0, takva da je du z ABpodudarna sa du zi A0B 0, sto zapisujemo ovako AB˘=AB0. III Podudarnosti koje ćemo spomenuti, samo su neke, od nebrojenih koje su se odvile u pisanoj povijesti.

U srijedu 28. listopada s početkom u 18 sati u Dnevnom boravku Rojca bit će predstavljena nova knjiga riječkog pisca i glazbenika Vlade Simcicha Vave "Podudarnosti". Podudarnosti u frazeologiji, 2007., diplomski rad, Filozofski fakultet, Rijeka CROSBI ID: 343681 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca.

POVEZANE KNJIGE