Sjeme razdora,KDS

Sjeme razdora,KDS - McGowan, Claire | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McGowan, Claire
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sjeme razdora,KDS.pdf
ISBN
5347416300072

OPIS

Sjeme razdora Podao napad. Razorna optužba. Komu vjerovati, mužu ili najboljoj prijateljici? Trebalo je to biti savršeno okupljanje: šestero prijatelja s fakulteta opet zajedno nakon dvadeset godina. Domaćica Ali napokon ima život o kakvom je oduvijek sanjala, karijeru na koju može biti ponosna i divnu obitelj. No, te noći njezina najbolja prijateljica iznese tako sablažnjivu optužbu da ništa više nikad neće moći biti isto. Kad Karen dotetura iz vrta, krvareći i sva u modricama, tvrdi da ju je napao Alin suprug Mike. U djeliću sekunde Ali bi trebala donijeti odluku: komu vjeruje? Svojemu prestravljenom mužu ili svojoj najboljoj prijateljici? Kako Mike nudi drukčiju verziju događaja, Ali zna da jedno od njih laže, ali tko? I zašto? Kad je kaos koji nastane prisili da se vrati u zlatno doba druženja istoga društva na fakultetu, Ali shvaća da ondje vrebaju i ružnije uspomene. Desetljećima netaknute i nerazjašnjene uspomene radi kojih je netko spreman ubiti.

This year there are plenty of unique events taking place on New Year's Eve and across the holiday period to cater to all tastes, whether you're looking for a festive family experience with the kids, or out for a big night out in town with your pals. Why not make a ... Dragi učitelji/ce, u tijeku je prenošenje nastavnih materijala na novu domenu.

Pročitajte više. Podao napad. Razorna optužba.

POVEZANE KNJIGE