Slom

Slom - Hanff Korelitz, Jean | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hanff Korelitz, Jean
DIMENZIJA
6,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Slom.pdf
ISBN
2425156421885

OPIS

Slom Roman koji su autori serije Male laži adaptirali u originalnu HBO-ovu seriju s Nicole Kidman, Hughom Grantom i Donaldom Sutherlandom u glavnim ulogama. Grace Reinhart Sachs psihoterapeutkinja je koja živi sređenim životom u visokim krugovima New Yorka. Odana je svom mužu, dječjem onkologu, njihovu sinu Henryju i pacijentima za koje se skrbi u vlastitoj ordinaciji. Njezini su dani ispunjeni poznatim ritualima: živi u istom stanu na Manhattanu u kojem je odrasla i svako jutro šalje Henryja u istu elitnu školu koju je i sama pohađala. Bogato terapeutsko iskustvo pokazalo joj je koliko žene zavaravaju same sebe u vezama i brakovima te Grace piše knjigu naslova Trebala si znati, u kojoj upozorava žene da bolje slušaju svoju intuiciju na početku veze. No, nekoliko tjedana prije izlaska knjige u njezinu se životu otvara ponor: jedna nasilna smrt, muž koji je nestao bez traga i neprekidni lanac zastrašujućih spoznaja. U jeku sve većeg javnog skandala, zgrožena činjenicom da je i sama pala u zamku protiv koje se borila čitav svoj profesionalni život, Grace mora do temelja srušiti svoj dotadašnji svijet i za sebe i svog sina sagraditi novi život.

The League will be offering a free briefing session on the new Cannabis laws on Wednesday, March 3, at 12 noon. Šest epizoda HBO-ove miniserije 'Slom', koju možete pratiti na MAXtv-u, je u svega nekoliko tjedana uspjelo namamiti gledatelje iz cijeloga svijeta, a onda ih u samoj završnici ostaviti zbunjene i s nekoliko upitnika nad glavom. Evo što je to ostalo neodg Sprema se slom! Zašto u vrijeme korone više marimo za smrtnog nego inače? Autor: 7dnevno/Stjepan Šterc Srijeda, 18.

Ilustracija/AFP. Slom, ‎القاهرة‎. 24 likes · 7 talking about this.

POVEZANE KNJIGE