Spasi me

Spasi me - Kasten, Mona | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kasten, Mona
DIMENZIJA
10,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Spasi me.pdf
ISBN
5207001319793

OPIS

Spasi me Njihovi su svjetovi potpuno različiti. A ipak se čini kao da su stvoreni jedno za drugo… Novac, glamur, luksuz, moć – Ruby to uopće ne zanima. Želi samo uspješno završiti školovanje u Maxton Hallu, jednoj od najskupljih privatnih škola u Engleskoj. A još više od toga želi držati se podalje od Jamesa Beauforta, tajnoga vođe škole. Previše je arogantan, previše je bogat i previše je seksi. Ruby sanja o studiju na Oxfordu, a James naizgled živi samo za iduću zabavu. A onda Ruby jednoga dana slučajno ugleda nešto što nikada nije smjela vidjeti – nešto što bi moglo upropastiti ugled Jamesove obitelji. James joj sada i predobro zna ime i više je ne ostavlja na miru. Iako nikada nije željela biti dijelom njegova svijeta, James – i njezino srce – ne ostavljaju joj izbora…

Opet nisam spavao a jutro vec je tu, mozda ti nisam davao svu ljubav potrebnu, sad nije vreme za pitanja ko je pogresio, sad samo jedan zagrljaj sve to bi resio. Spasi me 119,00 kn . Količina.

ožujka (Foto: Inicijativa \"Spasi me\") U samo pet dana više od 30.000 ljudi pridružilo se inicijativi "spasi me", koja 16. ožujka u Zagrebu organizira prosvjed protiv rastućeg vala obiteljskog, ali i svakog drugog nasilja u Hrvatskoj. PROGNOZA VREMENA NIJE SAMO VELJAČA PREVRTLJIVA: Tjedan je počeo uz obilje sunca, ali uskoro dolazi promjena - pad temperature, a negdje možda i snijeg Inicijativa #SPASIME i Zaklada za ljudska prava i solidarnost Solidarna ovih su dana predstavili Fond#SPASIME, za pomoć i zaštitu žrtava nasilja, a kako su rekli pripremaju veliku kampanju sakupljanja novca za ekonomsku, pravnu, psihološku, liječničku i stambenu pomoć žrtvama, koja im je neophodna i o kojoj ne vodi brigu ni jedna državna institucija. Showbiz 'Spasi me' Severina zapjevala protiv nasilja, pridružila joj se i Rozga s Oliverovom pjesmom: u publici su Huljići, Sloković i Plenković, pogledajte tko je još stigao.

POVEZANE KNJIGE