Srodne duše,KDS

Srodne duše,KDS - Sparks, Nicholas | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sparks, Nicholas
DIMENZIJA
6,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Srodne duše,KDS.pdf
ISBN
1908041595800

OPIS

Srodne duše Hope Anderson tridesetšestogodišnja je medicinska sestra koja ni nakon šest godina veze s dečkom ne nazire budućnost njihove veze. Njezinu ocu nedavno je dijagnosticirana teška i neizlječiva bolest pa je odlučila iskoristiti tjedan dana u obiteljskoj kući u Sunset Beachu u Sjevernoj Karolini, kako bi je pripremila za prodaju i razmotrila teške odluke koje se nalaze pred njom. Tru Walls nikada nije posjetio Sjevernu Karolinu, no našao se na Sunset Beachu zbog pisma koje mu je poslao čovjek koji tvrdi da je njegov biološki otac. Tru, koji se rodio i odrastao u Zimbabveu, radi kao vodič safarija i nada da će ovaj susret s ocem konačno razotkriti davne tajne njegove majke i vratiti mu sjećanja izgubljena njenom smrću. Slučajan susret dvoje stranaca, Hope i Trua izazvat će neodoljivu međusobnu privlačnost, a njihova kratka veza bit će jednako snažna, koliko i neizvjesna njena budućnost. U danima koji slijede, njihovi osjećaji ustupit će mjesto strepnji zbog odluka koje oboje moraju donijeti- i sudbonosnih događaja koji će uslijediti nakon njih…

Time što će poslušati ono što Biblija naučava o braku (Efežanima 5:22-33), dvoje mogu da razviju intimu, ljubav i predanje koje srodne duše "jednog tijela" zahtijevaju. Srodne duše često imaju one dijelove karaktera koje drugoj osobi nedostaju. 18.

Srodna duša nije isto kao prava ljubav. Dosta ljudi povezuje srodne duše s pravom ljubavi, ali to nije isto i često ne moraju biti ista osoba.

POVEZANE KNJIGE