Srodne duše,KDS

Srodne duše,KDS - Sparks, Nicholas | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sparks, Nicholas
DIMENZIJA
8,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Srodne duše,KDS.pdf
ISBN
7725247471549

OPIS

Srodne duše Hope Anderson tridesetšestogodišnja je medicinska sestra koja ni nakon šest godina veze s dečkom ne nazire budućnost njihove veze. Njezinu ocu nedavno je dijagnosticirana teška i neizlječiva bolest pa je odlučila iskoristiti tjedan dana u obiteljskoj kući u Sunset Beachu u Sjevernoj Karolini, kako bi je pripremila za prodaju i razmotrila teške odluke koje se nalaze pred njom. Tru Walls nikada nije posjetio Sjevernu Karolinu, no našao se na Sunset Beachu zbog pisma koje mu je poslao čovjek koji tvrdi da je njegov biološki otac. Tru, koji se rodio i odrastao u Zimbabveu, radi kao vodič safarija i nada da će ovaj susret s ocem konačno razotkriti davne tajne njegove majke i vratiti mu sjećanja izgubljena njenom smrću. Slučajan susret dvoje stranaca, Hope i Trua izazvat će neodoljivu međusobnu privlačnost, a njihova kratka veza bit će jednako snažna, koliko i neizvjesna njena budućnost. U danima koji slijede, njihovi osjećaji ustupit će mjesto strepnji zbog odluka koje oboje moraju donijeti- i sudbonosnih događaja koji će uslijediti nakon njih…

Odnos između srodnih duša puno je intenzivniji i moćniji nego između para koji nisu srodne duše. Srodne duše U beskrajnoj mudrosti univerzuma, postoje mnogi, mnogi pojedinci u kojima leži želja za kompletiranjem određenog znanja i mudrosti, kao i karma kompatibilna s vašim potrebama - pojedinci koje možete da sretnete. Univerzum nije toliko jednostran da vam pruži Srodne duše.

Prilično je jednostavno pronaći ponešto zajedničko sa većinom ljudi. Ali pronaći nekoga sa kime ćemo "kliknuti ... Srodne duše 39,90 kn .

POVEZANE KNJIGE