Srodne duše,KDS

Srodne duše,KDS - Sparks, Nicholas | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sparks, Nicholas
DIMENZIJA
8,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Srodne duše,KDS.pdf
ISBN
1941360111393

OPIS

Srodne duše Hope Anderson tridesetšestogodišnja je medicinska sestra koja ni nakon šest godina veze s dečkom ne nazire budućnost njihove veze. Njezinu ocu nedavno je dijagnosticirana teška i neizlječiva bolest pa je odlučila iskoristiti tjedan dana u obiteljskoj kući u Sunset Beachu u Sjevernoj Karolini, kako bi je pripremila za prodaju i razmotrila teške odluke koje se nalaze pred njom. Tru Walls nikada nije posjetio Sjevernu Karolinu, no našao se na Sunset Beachu zbog pisma koje mu je poslao čovjek koji tvrdi da je njegov biološki otac. Tru, koji se rodio i odrastao u Zimbabveu, radi kao vodič safarija i nada da će ovaj susret s ocem konačno razotkriti davne tajne njegove majke i vratiti mu sjećanja izgubljena njenom smrću. Slučajan susret dvoje stranaca, Hope i Trua izazvat će neodoljivu međusobnu privlačnost, a njihova kratka veza bit će jednako snažna, koliko i neizvjesna njena budućnost. U danima koji slijede, njihovi osjećaji ustupit će mjesto strepnji zbog odluka koje oboje moraju donijeti- i sudbonosnih događaja koji će uslijediti nakon njih…

Srodna duša može biti prijateljica iz djetinjstva, bratić, ljubavnik ili samo poznanik, piše Brightside. Psiholozi imaju podijeljena mišljenja o postojanju srodne duše. Mnogi smatraju da postoje fizionomije, karakteri i boje glasa koji nam oživljavaju sjećanja iz djetinjstva i aktiviraju neurobiološke mehanizme koji nas vode k posebnim osjećajima prema određenoj osobi, vrlo često k ljubavi na prvi pogled. Odgovori na pitanja i saznaj inicijale svoje srodne duše Još uvijek ne znaš koje je prvo slovo imena, a ni prezimena tvoje srodne duše, nekoga za koga ćeš se u budućnosti možda… Na tečaju Srodne duše također ćete naučiti: Trajanje, uvjeti, adresa… Preduvjet: ThetaHealing® Osnovni DNK tečaj.

18. Vaš međusobni zagrljaj briše sve brige, stres i tjeskobu.

POVEZANE KNJIGE