Farma

Farma - Ramos, Joanne | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ramos, Joanne
DIMENZIJA
10,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Farma.pdf
ISBN
6044512650502

OPIS

Farma Postoji to jedno luksuzno mjesto na kojem ne nedostaje povlastica; organski obroci, osobni fitnes treneri, odjeća od kašmira, svakodnevne masaže – sve redom besplatno. Ne samo to, da biste ovdje boravili, masno vam se plaća – više nego ste ikada mogli sanjati. U čemu je kvaka? Devet mjeseci nije vam dopušteno napuštati posjed, svaki se vaš pokret prati, a vi nemate nikakav doticaj sa svojim (bivšim) životom. Sve su vam snage usmjerene “proizvodnji” savršene bebe. Za nekog drugog. Nekog bogatog. Jane, imigrantica s Filipina, u očajničkoj je potrazi za boljom budućnošću kad pristane biti “nositeljicom” u Zlatnim hrastovima – objektu znanom kao Farma, kako je zovu njezine štićenice. No, trudna, krhka, shrvana brigom za svoju obitelj, Jane je odlučna povezati se s vanjskim svijetom, odnosno životom koji je prije vodila. Ako, međutim, napusti Farmu, izgubit će obećani novac koji bi joj se trebao isplatiti kad rodi dijete. Provokativan i dirljiv, Farma je roman koji opčinjava, djelo koje će nepovratno poljuljati naša uvjerenja o majčinstvu, novcu i moralnom kompasu, djelo koje otvoreno progovara o kompromisima na koje su žene prisiljene kako bi osigurale svoju budućnost i budućnost onih koje vole. Prijevod potpisuje Ljiljana Novković.

... Farma. Farma, Hrvatska, Domaća produkcija Više o FARMA MORE I MASLINA pogledajte OVDJE. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam FARMA.

godine, nekoliko godina smo aktivno istraživali i posjećivali razne farme širom Europe. Named "Best Dispensary in Oregon", Farma's mission is to improve people's lives by reframing their relationship with cannabis. Call us at (503) 206-4357 Farmasi offers you a great business opportunity, where you can save when you purchase, earn more when you sell it, and earn more by building your own team. Zagrebački kuhar Tomislav Pavlović (38) pobijedio je u showu "Farma More i Maslina" nakon što se u finalu našao s Dorom Adanić i Princeom Waleom Soniyikijem..

POVEZANE KNJIGE