Grijesi jednog vojvode

Grijesi jednog vojvode - Enoch, Suzanne | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Enoch, Suzanne
DIMENZIJA
10,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Grijesi jednog vojvode.pdf
ISBN
3665681484199

OPIS

Grijesi jednog vojvode Požuda je grijeh… Sebastian Griffin, vojvoda od Melbournea, podigao je svoja dva mlađa brata i sestru, pobrinuo se da nađu prikladne bračne partnere i, sve u svemu, držao sve pod nadzorom. Kao jednog od najmoćnijih ljudi u Engleskoj, Sebastiana je pratio glas pristojna čovjeka koji vodi život lišen skandala. Sve dosad. Josefina Katarina Embry ljepotica je, to je sigurno, ali ona tvrdi da je princeza jedne daleke zemlje. Dok je visoko društvo opčinjeno njezinim duhom i šarmom, Sebastian sumnja da ona nešto sprema. Odlučan je suprotstaviti joj se, ali… njezina drska senzualnost i neodoljivi poljupci tako ga mame. Sebastian zna da će njihova ljubavna veza izazvati sablazan, no hoće li najmoćniji čovjek u Engleskoj sve staviti na kocku zbog princeze sumnjiva porijekla… ili će dopustiti da pohotna čežnja upravlja njegovim srcem? Suzanne Enoch jednostavno postaje sve bolja i bolja. Njezini su romani duhoviti, pametni i, ajme meni, tako raskošno seksi! – Kasey Michael Prevela: Vida Milek

Sebastian Griffin, vojvoda od Melbournea uopće ne vjeruje u priče Josefine Katarine Embry, lukave ljepotice, koja je ujedno i princeza egzotičnog kraljevstva Costa Habichuela. Josefina i njezina obitelj pojavljuju se u Londonu kako bi isprosili poveliki zajam za razvoj svoje države, a sve to skupa Sebastianu nekako ... Požuda je grijeh… Iscijelite sami sebe.

Nakladnik - Mozaik knjiga. S engleskoga prevela: Vida Milek.

POVEZANE KNJIGE