Knjižnice kao novi oblik pružanja usluga u hotelima

Knjižnice kao novi oblik pružanja usluga u hotelima - Jović, Marija | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jović, Marija
DIMENZIJA
6,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjižnice kao novi oblik pružanja usluga u hotelima.pdf
ISBN
9097719710087

OPIS

Knjižnice kao novi oblik pružanja usluga u hotelima Jedna od značajnijih potreba suvremenog čovjeka potreba je za odmorom, zabavom i rekreacijom, ali i edukacijom. “Knjižnice kao novi oblik pružanja usluga u hotelima” važan su pregled djelokruga rada knjižnica koji objedinjuje materijalne, simboličke i ljudske vrijednosti. U knjizi se na jednom mjestu na jasan i pregledan način obrađuje uloga knjižnica u razvoju turizma i hotelijerstva te potvrđuje njihova povezanost i njihov nemjerljiv potencijal. Ona je osvježenje ne samo zbog svog inovativnog sadržaja nego i načina kojima su dva naizgled različita područja, knjižnice i hoteli, spojeni u cjelinu. Pojedini sadržaji mogu izravno poslužiti u edukacijske svrhe, a atraktivni opisi najpoznatijih svjetskih hotelskih knjižnica sigurno će privući i knjigoljupce i putnike.

Rezultati istraživanja pokazali su da veća razina motivacije zaposlenika utječe na veću kvalitetu pružanja usluga u hotelima otoka Brača, da veća razina motivacije zaposlenika ne utječe na višu razinu ... Knjižnice kao novi oblik pružanja usluga u hotelima - Marija Jović ... Najveći izbor knjiga i udžbenika - internet trgovina Školske knjiga d.d. osobito za one koji su u direktnom dodiru sa korisnicima usluge. Organizacija u turizmu, treba kontinuirano i neprekidno komunicirati sa svojim korisnicima usluga, ukoliko želi razvijati kvalitetan odnos sa svojim tržištem, osigurati kvalitetu pružanja usluga, odnosno doživljaja i biti dugoročno uspješna na tržištu. 1.1.

Pojedini sadržaji mogu izravno poslužiti u edukacijske svrhe, a atraktivni opisi najpoznatijih svjetskih hotelskih knjižnica sigurno će privući i knjigoljupce i putnike. GODINA IZDANJA.

POVEZANE KNJIGE