Knjižnice kao novi oblik pružanja usluga u hotelima

Knjižnice kao novi oblik pružanja usluga u hotelima - Jović, Marija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jović, Marija
DIMENZIJA
10,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjižnice kao novi oblik pružanja usluga u hotelima.pdf
ISBN
5993484196709

OPIS

Knjižnice kao novi oblik pružanja usluga u hotelima Jedna od značajnijih potreba suvremenog čovjeka potreba je za odmorom, zabavom i rekreacijom, ali i edukacijom. “Knjižnice kao novi oblik pružanja usluga u hotelima” važan su pregled djelokruga rada knjižnica koji objedinjuje materijalne, simboličke i ljudske vrijednosti. U knjizi se na jednom mjestu na jasan i pregledan način obrađuje uloga knjižnica u razvoju turizma i hotelijerstva te potvrđuje njihova povezanost i njihov nemjerljiv potencijal. Ona je osvježenje ne samo zbog svog inovativnog sadržaja nego i načina kojima su dva naizgled različita područja, knjižnice i hoteli, spojeni u cjelinu. Pojedini sadržaji mogu izravno poslužiti u edukacijske svrhe, a atraktivni opisi najpoznatijih svjetskih hotelskih knjižnica sigurno će privući i knjigoljupce i putnike.

... U Nizozemskoj je prodan u vise od 250.000 primjeraka - Gramatika svjetla - je zbirka poezije jedne od najpoznatijih glasova suvremene svjetske poezije. Emocionalno moćne i inventivne pjesme nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

BOLEST KAO GOVOR DUŠE - Značenje simptoma bolesti i šansa koju pružaju. Ruediger Dahlke.

POVEZANE KNJIGE