Kuća na hridi

Kuća na hridi - Clarke, Lucy | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Clarke, Lucy
DIMENZIJA
8,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća na hridi.pdf
ISBN
6314833922399

OPIS

Kuća na hridi Napeto, jezivo, izaziva ovisnost. Kuća na hridi uvući će vam se pod kožu. Ali smatrajte se upozorenima: smjesta ispustite roman iz ruku ako ste sami kod kuće. U TVOJOJ SAM KUĆI Ništa nije isto otkako je Elle iznajmila svoju kuću. Nešto se promijenilo u ozračju njezina doma. Nelagodni osjećaj da je netko promatra iz svakog kutka njezine kuće na hridi ne napušta je ni trenutka. U TVOJOJ SAM GLAVI No, vrata su zaključana. Odjeci koraka, sjenke, tragovi koji upućuju da je netko bio tu… sve to mora biti plod njezine mašte. I SADA ZNAM TVOJU TAJNU Osim ako netko ne zna što je učinila. Sada taj netko otključava njezinu prošlost – a ona mu je dala ključ…Savršen primjer napetog štiva u kojem se stranice okreću same od sebe. – Claire Mackintos Savršen tempo pripovijedanja uslijed kojeg napetost raste sve do završnog obrata i raspleta.– Woman & HomePreveo: Marin Popović

... "Okružena tminom nalik onoj oceanskih dubina, utapam se u tišini." i "Nasukana na otoku svoje postelje, okružena ... Psihološki krimić Lucy Clarke 'Kuća na hridi' prevedena na hrvatski jezik Autor: M.T.

Na prostranoj okućnici nalazi se bazen i ima mjesta za parkiranje 4 automobila. Kuća se prodaje namještena i opremljena.

POVEZANE KNJIGE