Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd)

Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd) - Klobučar, Davor | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Klobučar, Davor
DIMENZIJA
10,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd).pdf
ISBN
1100605914789

OPIS

Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd) Pred vama je treće, izmijenjeno i nadopunjeno izdanje Matematike naše svagdašnje 2. Prvo izdanje knjige izašlo je u jednom svesku, no u međuvremenu je knjiga prerasla jedan svezak pa su nastala dva, no najnovijim izdanjem stigao je i treći svezak. Matematika naša svagdašnja 2 podijeljena je u pet poglavlja: Skupovi, Kombinatorika, Grafovi, Analiza i Vjerojatnosti, a novim izdanjem autor im je dodao šest potpoglavlja. Autor nije zamislio da se knjiga čita od korica do korica (iako će se siguno naći neki entuzijast kojega će to veseliti), nego je to knjiga kojoj se čitatelji stalno vraćaju, po novu dozu sveprisutne nam matematike. Upravo stoga, Matematika naša svagdašnja može i treba poslužiti za popularizaciju matematike u svim generacijama.

169.00 kn + PDV. MATEMATIKA NAŠA SVAGDAŠNJA, 1.

On je namijenjen studentima koji pohađaju nastavu tog predmeta, da bi svoje bilješke mogli dopuniti i eventualno korigirati. Tekst sadrži osam poglavlja. Matematika naša svagdašnja 1.

POVEZANE KNJIGE