Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd)

Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd) - Klobučar, Davor | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Klobučar, Davor
DIMENZIJA
10,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd).pdf
ISBN
1211092544056

OPIS

Matematika naša svagdašnja 2 (3.izd) Pred vama je treće, izmijenjeno i nadopunjeno izdanje Matematike naše svagdašnje 2. Prvo izdanje knjige izašlo je u jednom svesku, no u međuvremenu je knjiga prerasla jedan svezak pa su nastala dva, no najnovijim izdanjem stigao je i treći svezak. Matematika naša svagdašnja 2 podijeljena je u pet poglavlja: Skupovi, Kombinatorika, Grafovi, Analiza i Vjerojatnosti, a novim izdanjem autor im je dodao šest potpoglavlja. Autor nije zamislio da se knjiga čita od korica do korica (iako će se siguno naći neki entuzijast kojega će to veseliti), nego je to knjiga kojoj se čitatelji stalno vraćaju, po novu dozu sveprisutne nam matematike. Upravo stoga, Matematika naša svagdašnja može i treba poslužiti za popularizaciju matematike u svim generacijama.

Detektivske priče, matematika i kodiranje - međunarodni projekt, Statistika naša svagdašnja - nacionalni projekt Sudionici će uz pomoć statistike i znanja MATEMATIKA naša svagdašnja, 1.dio, Davor Klobučar. 120,00 kn.

razredima ... Priručnik za matematiku - 1. razred srednje škole - Skripta je namijenjena svim učenicima prvog razreda i onima koji se pripremaju za državnu maturu, kao pomoć u što lakšem svladavanju gradiva te kao pomoć pri samostalnom učenju.

POVEZANE KNJIGE