Nećete pronaći mir dok ne postanete zahvalni

Nećete pronaći mir dok ne postanete zahvalni - Squire,Slavica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire,Slavica
DIMENZIJA
11,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Nećete pronaći mir dok ne postanete zahvalni.pdf
ISBN
2641411595509

OPIS

Nećete pronaći mir dok ne postanete zahvalni U današnjem načinu života prevladava preopterećenost, uznemirenost i stres koji ljudima kvare život i poništavaju sva njihova postignuća pa se postavlja pitanje kako izići iz tog začaranog kruga? Kako naći svoj duševni mir, a ipak biti uspješan i sretan? Izgleda kao da je duševni mir nešto što se može naći samo u visokim planinama Tibeta ili u odricanju od današnjih tekovina civilizacije, ali nije tako. Ova knjiga bit će vam vodič koji će vam pomoći da iskoristite najnovija znanstvena dostignuća i da nađete svoj mir, dok krupnim koracima gradite svoj uspjeh i sreću. Podaren nam je život, ni dobar ni loš, jednostavno život, i što mi od njega napravimo ovisi samo o nama, jer sreća i uspjeh nisu Božji dar, već su plod unutrašnjeg stava. Slavica Squire svojim knjigama, izvanrednim edukacijama i životom inspirira ljude da iskoriste metode suvremene primijenjene psihologije kako bi kreirali posao i život koji će voljeti i gdje će iskoristiti svoj puni potencijal i ostvariti svoje snove. O autorici: Nakon niza specijalizacija diljem svijeta kod najpriznatijih stručnjaka NLP-a i na najboljim institutima za coaching, stječe certifikat International NLP Master Trainer, licenciju edukatori–ce za coaching. Potpredsjednica je udruge European Coaching Association – ECA. Slavica ima jedinstven stil poučavanja u kojemu se koristi primjerima iz svoje bogate prakse, metaforama, humorom i pitanjima, pa učenje s njom predstavlja jedinstveno iskustvo koje se prelijeva na sva životna područja. Godinama surađuje s najvažnijim svjetskim stručnjacima iz ovoga područja i rado je viđena kao predavačica na institutima NLP-a i coachinga diljem svijeta. Autorica je više različitih programa, od kojih je najpopularniji Power Life Design, s kojim je gostovala više puta u SAD-u, Brazilu, Rusiji, Italiji..

Prvobitni um se takođe naziva čisti um. Čisti um jeste um bez vezanosti.

Prikaži sve. Superknjižara; Antikvarijat; Akcije; Nakladnici Da biste POTPUNO BESPLATNO preuzeli poglavlje knjige "Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni", potrebno je da u označeno polje ispišete svoju e-mail adresu i date saglasnost našoj Politici privatnosti. Nećete pronaći mir dok ne postanete zahvalni, novi je priručnik poznate NLP trenerice u regiji Objavljeno prije 3 minute by modniAlmanah 0 Slavica Squire svojim radom i životom inspirira ljude da ostvare svoje snove i postanu najbolja verzija sebe, žive sretno i postanu još uspješniji u svemu što rade te da se okruže ljubavlju. Dragi moji, Moja najnovija knjiga "Nećete PRONAĆI MIR dok ne postanete zahvalni" konačno je izašla iz štampe.

POVEZANE KNJIGE