Neodoljivi vojvoda

Neodoljivi vojvoda - Boyle, Elizabeth | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boyle, Elizabeth
DIMENZIJA
5,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Neodoljivi vojvoda.pdf
ISBN
9094412852520

OPIS

Neodoljivi vojvoda Neodoljivi vojvoda prva je knjiga iz serijala Ljubavne rime. Nad ženama maloga, engleskog sela Kemptona nadvija se prokletstvo – ako se udaju, taj će brak završiti tragedijom. To je za Tabithu Timmons odličan izgovor da se ne uda, jer o braku ima najgore mišljenje. No, u jednom se trenutku njezin život potpuno mijenja. Doznaje da je naslijedila veliko bogatstvo koje će dobiti tek ako se uda za cijenjenoga gospodina Barkwortha. Shvaća da bi joj taj brak omogućio da konačno pobjegne od omraženih rođaka i da stekne toliko željenu sigurnost… No, tada se Tabithi na putu nađe vojvoda od Prestona. On u njoj prepoznaje buntovnički duh jednak svojemu i uzima si u zadatak izbaviti ju iz braka u kojem nema ljubavi, uplećući se u njezin život na svakom koraku. Ubrzo će se zbog Prestona, čije je ime sinonim za propast, Tabitha naći rastrgana između dogovorenog braka, koji joj donosi sigurnost, i njegova poljupca, koji obećava potpuno drukčiji kraj.

Moram spomenuti i glazbu iza koje stoje mlade i talentirane pjevačice Ariana Grande i Billie Eilish. Sve to dokazuje koliko je truda uloženo u seriju. Object moved to here. neodoljivi vojvoda Nad ženama engleskog sela Kemptona nadvija se prokletstvo - ako se udaju, brak će im završiti tragedijom.

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 500 kn 091 25 81 981 Knjiga tjedna: "Neodoljivi vojvoda" 26.01.2021. Povijesno-ljubavni roman "Neodoljivi vojvoda" je prva očaravajuća knjiga iz serijala Ljubavne rime Elizabeth... neodoljivi vojvoda neodoljivi vojvoda neodoljivi vojvoda neodoljivi vojvoda neodoljivi vojvoda neodoljivi vojvoda neodoljivi vojvoda.

POVEZANE KNJIGE