Povratak u život

Povratak u život - Kordić, D. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kordić, D.
DIMENZIJA
7,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Povratak u život.pdf
ISBN
9875656060133

OPIS

Povratak u životZemlja je započela svoju nezaustavljivu regeneraciju. Njezina vibracija ulazi u više energetske titraje koji će od svakog pojedinca tražiti unutarnju promjenu kako bi se čovjek mogao uskladiti s novim valovima planetarnog buđenja. Dobili smo jasan zadatak od Majke Zemlje: iskoračiti iz ega odvojenosti i ući u jedinstvo zajedništva. Planet se odlučio za ulazak u izvorni bljesak svjetlosti i nema sile koja ga može zaustaviti u toj nakani. Ljudi se vraćaju svome Biću univerzalnih znanja i mudrosti. Trodimenzionalna realnost urušava se dok se ispod njezinih krhotina naziru prostranstva novih svjetlosnih krajobraza… Daniella Kordić, psihoanalitičarka i spisateljica, svoj je dugogodišnji rad posvetila proučavanju unutarnjih dinamika emocija. Riječ je o razvojnom ciklusu u kojemu ljudski intuitivni senzori aktiviraju energetski navigacijski sustav te omogućuju pojedincu pristup višim aspektima svijesti.Autorica u svojim djelima detaljno opisuje čovjekov evolucijski rast koji iz čahure konceptualnog kolektivnog zatvora otvara svoja znanja prema slobodnom Biću kozmičkih razmjera.

Istina je da nam je nedavni lockdown rekao puno o vlastitom životu. Nekima su na silu oduzeti svi dodaci kojima su krpali svoje unutarnje praznine.

Ipak sve ćemo morati drugačije organizirati. Znamo da svi očekuju što brzu normalizaciju stanja, no moramo se svi naviknuti da život još mjesecima ipak neće biti kao prije, ni b Povratak u život Moglo bi vam biti od pomoći da znate...

POVEZANE KNJIGE