Prijelazi

Prijelazi - Cameron, Julia | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cameron, Julia
DIMENZIJA
3,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Prijelazi.pdf
ISBN
6645510899460

OPIS

Prihvatimo životne promjene, koliko god bile teške Ako se samo usredotočimo na život za kojim čeznemo propuštamo život koji imamo. To mi se ne bi smjelo događati, govorimo kad nas zadese nedaće.Julia Cameron nas u Prijelazima podsjeća da je od životne važnosti prihvatiti promjene, koliko god bile teške. Jer promjena je ključna nit životnog tkanja. Kao pomoć za suočavanje sa nedaćama i svime što život nosi, autorica nudi promišljanja i izreke o prirodi promjena te molitve za osnaživanje volje. One su predložak iz kojega će izrastati čitateljeve osobne iscjeljujuće molitve i duhovni melem za bolne i tjeskobne trenutke. Knjiga Prijelazi je i sigurna luka i brodica za životne bure. Puna zapažanja o prirodi stvaralaštva i svakodnevici, čitana u dahu ili potanko duže vrijeme, pomaže nam otkriti i prigrliti promjene. Julia Cameron, autorica bestselera Umjetnikov put i Zlatni rudnik nadahnula je milijune umjetnika da se ne odreknu svojih stvaralačkih snova. Ona je pjesnikinja, dramska spisateljica, romanopisac i skladateljica te osoba po svome radu dobro poznata i u filmskim, televizijskim i kazališnim krugovima. Središnja ideja njezinih djela je da razvoj stvaralaštva i poticanje osobnog rasta mogu čovjeku promijeniti život.

035/211 859. Prijelazi na studijske programe Geološkog odsjeka provode se u skladu s Pravilnikom o prreddiplomskim i diplomskim studijima na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a prijelaz je moguć sa srodnih studijskih programa unutar PMF-a ili drugih studijskih programa (npr. Ti prijelazi bi od danas trebali biti zatvoreni, no MUP još ništa službeno ne potvrđuje. No, Republika Hrvatska sa Slovenijom ima još 24 stalna međunarodna granična prijelaza koji bi, prema neslužbenim informacijama, trebali ostati otvoreni.

Velike gužve i kolone na graničnim prijelazima, čeka se više sati Vijesti 19. pro.

POVEZANE KNJIGE