Prijelazi

Prijelazi - Cameron, Julia | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cameron, Julia
DIMENZIJA
3,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Prijelazi.pdf
ISBN
9272106294090

OPIS

Prihvatimo životne promjene, koliko god bile teške Ako se samo usredotočimo na život za kojim čeznemo propuštamo život koji imamo. To mi se ne bi smjelo događati, govorimo kad nas zadese nedaće.Julia Cameron nas u Prijelazima podsjeća da je od životne važnosti prihvatiti promjene, koliko god bile teške. Jer promjena je ključna nit životnog tkanja. Kao pomoć za suočavanje sa nedaćama i svime što život nosi, autorica nudi promišljanja i izreke o prirodi promjena te molitve za osnaživanje volje. One su predložak iz kojega će izrastati čitateljeve osobne iscjeljujuće molitve i duhovni melem za bolne i tjeskobne trenutke. Knjiga Prijelazi je i sigurna luka i brodica za životne bure. Puna zapažanja o prirodi stvaralaštva i svakodnevici, čitana u dahu ili potanko duže vrijeme, pomaže nam otkriti i prigrliti promjene. Julia Cameron, autorica bestselera Umjetnikov put i Zlatni rudnik nadahnula je milijune umjetnika da se ne odreknu svojih stvaralačkih snova. Ona je pjesnikinja, dramska spisateljica, romanopisac i skladateljica te osoba po svome radu dobro poznata i u filmskim, televizijskim i kazališnim krugovima. Središnja ideja njezinih djela je da razvoj stvaralaštva i poticanje osobnog rasta mogu čovjeku promijeniti život.

2020 Austrija uvodi stroge mjere na granicama za blagdane ... GRANIČNI PRIJELAZI NA PODRUČJU POLICIJSKE UPRAVE MEĐIMURSKE. GRANIČNI PRIJELAZI S MAĐARSKOM .

godine) na području PU KZ određeni su granični prijelazi sa Republikom Slovenijom, i to: PGP Macelj. Granični prijelazi otvoreni su temeljem dogovora Republike Hrvatske i Republike Slovenije FOTO: MUP Od danas, 15. lipnja, temeljem dogovora između Republike Hrvatske i Republike Slovenije, ponovno su otvoreni granični prijelazi za pogranični promet i to: granični prijelazi 68 pronađenih rezultata .

POVEZANE KNJIGE