Tik Tok Book

Tik Tok Book - Grgić, Velimir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grgić, Velimir
DIMENZIJA
12,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Tik Tok Book.pdf
ISBN
4302078230532

OPIS

Tik Tok Book “TikTok Book” prva je ozbiljna knjiga na svijetu o najbrže rastućoj aplikaciji – na svijetu! TikTok je instaliran na čak milijardu i pol mobitela, a aktivno ga koristi više od 800 milijuna ljudi! U knjizi su predstavljene najveće zvijezde, trendovi, izazovi, ključni pojmove i hashtagovi TikToka. Kako je i zašto rođen baš u Kini, zašto su ga u SAD-u željeli zabraniti i u tome nisu uspjeli, kako se njime služe svjetske glazbene zvijezde? U knjizi donosimo i Malu školu TikToka, praktični savjetnik kako se aplikacija učinkovito koristi i kako da video materijale korisniika vide – milijuni ljudi!

or you're making breakfast at 7:45 p.m. It's from the gut, 'come as you are' storytelling told in 15 seconds.

Read 315 reviews from the world's largest community for readers. Join Tik-Tok, the Shaggy Man, and a host of other friends--both old ... We hook you up an inspiration gallery full of professionally made videos to get your creative juices flowing.

POVEZANE KNJIGE