Urareva kći

Urareva kći - Morton, Kate | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Morton, Kate
DIMENZIJA
12,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Urareva kći.pdf
ISBN
2132314391371

OPIS

Urareva kći Priča Urareva kći, koju pripovijeda više pripovjedača razdvojenih vremenom, priča je o ubojstvu, tajni i krađi, o umjetnosti, ljubavi i gubitku. Njezinim stranicama poput rijeke teče glas žene koja je izvan vremena, čije je ime prošlost zaboravila, ali je ona gledala kako se sve to odvija: Birdie Bell, urareva kći. U ljeto 1862. godine skupina mladih umjetnika predvođena strastvenim i darovitim Edwardom Radcliffeom dolazi u Birchwood Manor na obali Temze. Njihov plan je provesti ljetni mjesec u stvaranju i kreativnosti. Ali, umjesto toga jedna je žena ustrijeljena, druga nestaje zajedno s neprocjenjivom ostavštinom, a život Edwarda Radcliffea je upropašten. Godine 2017. Elodie Winslow, mlada arhivistica u Londonu, pronalazi kožnu torbu u kojoj su fotografija sa ženom u viktorijanskoj odjeći i crteži Birchwood Manora. Zašto joj je ta kuća toliko poznata? Tko je lijepa žena na toj fotografiji? I koje se tu tajne skrivaju? Prevela: Aleksandra Barlović

Njezinim stranicama poput rijeke ...

Romanom „Urareva kći", koji je jedan od najugodnijih iznenađenja u svom žanru, Mozaik knjiga otvara novu 2021. godinu.

Njezinim stranicama poput rijeke teče glas žene koja je izvan vremena, čije je ime prošlost zaboravila, ali je […] Priča Urareva kći, koju pripovijeda više pripovjedača razdvojenih vremenom, priča je o ubojstvu, tajni i krađi, o umjetnosti, ljubavi i gubitku. Njezinim stranicama poput rijeke teče glas žene koja je izvan vremena, čije je ime prošlost zaboravila, ali je ona gledala kako se sve to odvija: Romanom „Urareva kći", koji je jedan od najugodnijih iznenađenja u svom žanru, Mozaik knjiga otvara novu 2021.

POVEZANE KNJIGE