Matematika naša svagdašnja 3 (3.izd)

Matematika naša svagdašnja 3 (3.izd) - Klobučar, Davor | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Klobučar, Davor
DIMENZIJA
6,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Matematika naša svagdašnja 3 (3.izd).pdf
ISBN
2865932512136

OPIS

Matematika naša svagdašnja 3 (3.izd) Pred vama je treće, izmijenjeno i nadopunjeno izdanje Matematike naše svagdašnje 3. Prvo izdanje knjige izašlo je u jednom svesku, no u međuvremenu je knjiga prerasla jedan svezak pa su nastala dva, no najnovijim izdanjem stigao je i treći svezak. Matematika naša svagdašnja 3 podijeljena je u šest poglavlja: Varke, Mjerenje, Novac, Razno, Svemir i Mozgalice, a novim izdanjem autor im je dodao deset potpoglavlja. Autor nije zamislio da se knjiga čita od korica do korica (iako će se sigurno naći neki entuzijast kojega će to veseliti), nego je to knjiga kojoj se čitatelji stalno vraćaju, po novu dozu sveprisutne nam matematike. Upravo stoga, Matematika naša svagdašnja može i treba poslužiti za popularizaciju matematike u svim generacijama.

Leroy Wade. 599,00 kn Prednarudžba Novo u ... Matematika za STEM (Science - Technology - Engineering - Mathematics) studente Gradivo.

A-udžbenici kao metodički opremljena izdanja namijenjena su ... MATEMATIKA naša svagdašnja, 1.dio, Davor Klobučar. 120,00 kn.

POVEZANE KNJIGE