Mliječni zubi

Mliječni zubi - Bastašić,Lana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bastašić,Lana
DIMENZIJA
3,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Mliječni zubi.pdf
ISBN
8765081689685

OPIS

Mliječni zubi Dječak kojeg bole očevi zagrljaji, djevojčica koja muči akvarijske ribice, štreberica kojoj ne ide tjelesni, dječaci koji čekaju da im umre bogata baba-tetka i tinejdžerica kojoj otac ne dozvoljava da odraste samo su neki iz impresivne galerije likova koje je stvorila Lana Bastašić, moćan glas nove generacije, u zbirci priča Mliječni zubi. Svaka pojedina priča bez obzira na to započinje li nevino ili direktno uvijek nas odvodi u strah dostojan onoga koji proizvodi klaun Stephena Kinga. Svi su nam junaci bliski – to su naši susjedi, rođaci, i svatko od njih krije nemalu, duboko sakrivenu tajnu koja otkucava da bi prije ili poslije eksplodirala. Svijet odrastanja natopljen je udarcima kaišem, sramom zbog proljeva, zabranama i prisilama. Djeca i tinejdžeri u Mliječnim zubima suočavaju se s tamnim i jezovitim, jer samo tako mogu odrasti, često i prerano. Ona moraju otvoriti prozor da bi istjerala boga iz svoje sobe i krenula dalje. “Centralna tema ove majstorski napisane, stilski besprijekorne i krajnje dirljive zbirke jest djetinjstvo. Možda bi zbog toga netko očekivao nježniju ili čak sentimentalnu knjigu, ali priče u ovoj zbirci su brutalne, onoliko koliko je brutalno odrastanje u duboko trulom društvu koje stoji nasuprot nevinosti osjetljivog i pronicljivog djeteta. Kao što je i očekivano, Lana Bastašić ponovo dokazuje da je jedna od vodećih prozaista u regiji.” – Rumena Bužarovska

No prije nego što počnu ispadati prvi mliječni zubi, u čeljusti se pojavljuje ... Mliječni zubi takođe prave prostor za trajne zube i pomažu da ih se usmjeri. Prije nego što dijete dobije prve mliječne zube, trebate masirati njihove desni gelom za desni.

mjeseca ili kasnije i vrijeme ... Mliječni zub - odgajati znanjem i srcem. Nakon održane tri stručne konferencije, koje su okupile 800 odgojno obrazovnih stručnjaka i roditelja djece rane i predškolske dobi, te 60 domaćih i stranih predavača, pokrećemo cjelogodišnji online edukacijski program koji će omogućiti dodatnu izobrazbu i usavršavanje. Mliječni zubi kod djece i varijacije u njihovom izrastanju.

POVEZANE KNJIGE