Muškarci koji mrze žene

Muškarci koji mrze žene - Larsson,Stieg | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Larsson,Stieg
DIMENZIJA
3,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarci koji mrze žene.pdf
ISBN
5080816701824

OPIS

Muškarci koji mrze žene Lisbeth Salander uvući će se pod kožu svojim metama kao nitko drugi. Oni koji je podcijene požalit će. Budu li imali sreće… Mikael Blomkvist – osramoćeni novinar i ljubimac žena – predstavlja sve što bi ona trebala mrziti. No kada od zaštitarske tvrtke dobije zadatak da dozna sve o njemu, iznenadit će je njegov moralni integritet. Doznat će da Blomkvist, i sam briljantan istražitelj, otvara stari slučaj nestale djevojke razotkrivajući tajne koje su zatrovale nekoliko generacija jedne obitelji. A Lisbeth Salander samo jedno može usrećiti više od raskrinkavanja lažljivaca: zaustavljanje ubojice. “Svu je moju kritičnost iskusnog čitatelja pomela uraganska snaga priče. Jedinstveno… Dobro došla u književnu besmrtnost, Lisbeth Salander!” – Mario Vargas Llosa, El País “Galama oko ove knjige potpuno je opravdana. Roman je pun pogodak u svakom pogledu – sjajni likovi, priča i atmosfera.” – Marcel Berlins, The Times “Blomkvist i Salander žive su i kompleksne kreacije koje zauvijek ostaju u srcima i umovima čitatelja. Larssonove knjige razigrane su i prepune duha.” – Val McDermid

Unatoč mračnim otkrićima Stieg Larsson je napisao književnu gozbu s likovima koje nećete tako lako zaboraviti. Michael Ondaatje Nakladnička senzacija, djelo zrelog autora koji se pojavio niotkuda. Roman «Muškarci koji mrze žene» epska je priča koja se odvija na nekoliko kontinenata, zamišljen je i kao homage velikim piscima žanra.

Mokri snovi hollywoodskih producenata ostvareni su, Fincher je snimio The Girl With The Dragon Tattoo. Piše Aljoša Japundžić, Objavljeno 23.09.2011. Novinar Mikael Blomkvist, ujedno i suvlasnik novina Millennium, koji je uvjeren da je njegova dužnost boriti se protiv kriminala velikih korporacija i drugih zala suvremenog društva, te mlada Lis... Muškarci koji mrze žene: Slučaj Andrewa Urdialesa Državni tužitelj, rodbina žrtava, mediji i veći dio javnosti tvrdili su da je Andrew Urdiales (1964.

POVEZANE KNJIGE