Radio Siga

Radio Siga - Vidak,Ivan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vidak,Ivan
DIMENZIJA
5,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Radio Siga.pdf
ISBN
4524979277085

OPIS

Radio Siga U bačkom mjestu Siga rodio se i živio Kalman Gubica, mjesni dobošar kojem je od četrnaeste godine povjeren zadatak da na dvanaest seoskih križanja svakodnevno čita novosti iz zemlje i svijeta. No, nakon što uoči Drugog svjetskog rata preživi udar munje suočit će se s posljedicama i okolnostima kakve nije mogao ni sanjati… U Vidakovom svijetu električnog magičnog realizma, jedna lokalna pripovijest i njezin historijski resantiman poprimaju čudnovata obilježja, a njezin se glavni junak, u specifičnoj deklinaciji života, opire najraznovrsnijim diktatima… Ivan Vidak rođen je u Somboru 1981. godine. Diplomirao je dramaturgiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Dosad je objavio zbirku priča Ugljik na suncu (2015.). Živi i radi u Zagrebu.

Share your SIGA ... Hören Sie Ihre Lieblings-Radiosender auf RadioOnline.FM. Online Radio Hören Rádio Ska dos Despe & Siga , banda punk\ska portuguesa Escucha la entrevista completa aquí.

Baixe hoje direto da PlayStore. Tenha sua Webrádio - a partir de R$ 19,99 mensal.

POVEZANE KNJIGE